„Life is Life” și oricât de mult ne-am fi dorit, nu vom putea să ne bucurăm în luna iunie de diMANSIONS – festivalul hiturilor din inima țării. Eram nerăbdători să ne bucurăm împreună, să dansăm, să cântăm, să râdem, să ne amintim de trecut, să legăm prietenii noi, să uităm de griji, să ne ascultăm idolii din tinerețe, să „evadăm” și să trăim împreună, timp de 3 zile, o experiență colorată cu iz de nostalgie. Anul acesta, însă, nu putem face asta, astfel încât reprogramăm distracția pentru vara anului viitor și începem de pe acum să pregătim o ediție și mai spectaculoasă de festival.

Vestea bună este că majoritatea artiștilor din lineup-ul din 2020 au confirmat participarea în 2021 și te invită să ai răbdare pentru a te întoarce înapoi în timp pe tărâmul conacului Miko, să-i asculți, să-i vezi LIVE într-o atmosferă unică! Știm deja la această oră că Hermes House Band, Gipsy Kings, Boney M, Kaoma, Mr. President, C Block, Real McCoy și mulți alții vor spune „Prezent!” ediției din 2021. De asemenea, mini festivalul de muzică electronică dedicată DJ-ilor clasici, „Wonderful Days” a fost reconfirmat, astfel încât pe 18 și 19 iunie 2021, vă veți putea întâlni cu DJ Sash!, Dj Quicksilver, Tomcraft sau Brooklyn Bounce.

Dacă vă numărați printre cei care și-au achiziționat abonament pentru ediția din 2020, trebuie să știți 2 lucruri importante:

  1. Toate abonamentele rămân valabile pentru ediția din 2021, indiferent de prețul pe care îl va avea un abonament anul viitor.
  2. Pentru că ați fost cei care v-ați dorit cel mai mult să fiți prezenți la ediția din 2020, veți intra, prin tragere la sorți, în cursa pentru câștigarea unor zeci de întâlniri „Meet & greet” cu artiștii invitați la festival. 

Cei care nu doresc să păstreze abonamentele au la dispoziţie 30 de zile să completeze o cerere de retur accesând link-ul www.iabilet.ro/retur, respectiv transformarea biletului în voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021 pe care îl pot folosi să achiziţioneze produse sau bilete la alte evenimente viitoare organizate de Comparty Events.

Dacă există persoane care vor fi în imposibilitatea de a participa la festival la noua dată, acestea trebuie să se adreseze organizatorilor (contact@dimansions.ro), care vor trata punctual fiecare caz în parte.

Mulțumim fanilor festivalului care și-au confirmat suportul pentru organizatori în toate aceste săptămâni de incertitudine. Avem un an în plus la dispoziție să pregătim o experiență de festival cum nu s-a mai văzut și numeroase surprize pe care le vom anunța în perioada următoare. Mai așteptăm un an, dar știm că va fi fenomenal!

„diMANSIONS Hit Music Festival” este o prezență inedită în peisajul evenimentelor din România și propune participanților o experiență colorată cu iz de nostalgie, în mijlocul naturii într-o locație plină de istorie și energie, castelul Miko din Olteni, județul Covasna, la doar 35 de km de Brașov.

„diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii „DIMENSIONS” – „dimensiuni”  și „MANSIONS” – „conace” în limba engleză. Cuvântul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumit „THE LAND OF MANSIONS”- „ȚINUTUL CONACELOR”.

Elementul distinctiv al festivalului este cortul albastru uriaș Kayam, care poate găzdui sub cupola sa mii de iubitori ai muzicii. 

Organizatorii festivalului sunt Comparty – companie specializată pe organizarea de evenimente și comunicare, alături de Asociația Pentru Comunitate – unul dintre ONG-urile cele mai prolifice din zonă, cu peste 15 ani de istorie în organizarea de spectacole. Demersul organizatorilor este acela de a crea un eveniment de amploare, multicultural, multietnic, adresat diferitelor categorii de vârstă, localnicilor, dar și turiștilor. 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de festival, urmăriți paginile de Facebook – diMANSIONS Hit Music Festival și Instagram (@di.mansions), precum și site-ul oficial, https://www.dimansions.ro/.

About Post Author

Lasă un răspuns