Ti-am pregatit o serie de expozitii: masini de colectie, vestimentatie autentica si fotografii ce surprind atmosfera pariziana; ateliere de creatie pentru cei mici; degustari de specialitati frantuzesti si peste 150 de premii. 
Duminica, centrul comercial se transforma intr-o adevarata destinatie franceza. Astfel, Sun Plaza imprumuta din farmecul Parisului printr-o expozitie de masini de epoca si una de fotografii artistice ale capitalei franceze. Masinile elegante ce se plimbau acum zeci de ani pe strazile Orasului Luminii, precum Citroen 2CV, Citroen B14 sau Renault 16 vin la Sun Plaza, frumos lustruite si gata sa fie admirate. Piesele vestimentare rafinate si coltul cu delicatese frantuzesti completeaza tabloul parizian. 
Sun Plaza Shopping Center nu i-a uitat nici pe cei mici si le-a pregatit doua ateliere inedite: unul de modelaj in lut si un al doilea de confectionat stegulete. Acestia isi vor putea exersa indemanarea si creativitatea alaturi de Sunny, mascota centrului comercial, cat timp parintii vor admira expozitiile si se vor bucura de cumparaturi. 
Si pentru o experienta de shopping de neuitat, primii 150 de vizitatori care fac cumparaturi de minimum 150 de lei primesc un premiu surpriza de origine frantuzeasca de la Sephora sau Cora. 
Pe 14 iulie aniversam impreuna „le jour de la France”! 

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran. 

www.sunplaza.ro 
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center 

Pentru informatii suplimentare: 
Ina Zaifu, +40734887131, ina.zaifu@next.advertising.ro 

Mai multe detalii: http://www.sunplaza.ro

Lasă un răspuns