Teatrul TABU va invita luni, 3 iunie – ora 20.00 si joi, 6 iunie – ora 20.00 la avanpremiera spectacolului de teatru DESEORI NEOBSERVAT, cu Istvan Teglas si Cristian Gheorghe; regia Amalia Olaru. 

Spectacolul va avea loc la sediul Teatrului TABU, in clubul Legere LIVE din P-ta Rosetti nr.5 (subsolul Hotelului Banat). Accesul publicului se face incepand cu ora 19.00 iar spectacolul va incepe la ora 20.00. 

Pretul unui bilet este de 30 de lei si se poate procura de la Barul Legere Café (deschis zilnic de la 11.00 la 00.00). Pentru ca numarul locurilor este limitat va recomandam sa faceti rezervari la numarul de telefon 0754638715 sau online pe www.teatrultabu.com sau prin email la rezervari@teatrultabu.com (Rezervarile sunt valabile pana cel tarziu cu o zi inainte de data reprezentatiei). 

„DESEORI NEOBSERVAT” este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o „neîntâlnire” accidentală, un dialog între imaginar şi real, un joc despre limita dintre existenţă şi non-existenţă şi, desigur, despre iubire. 

" – Dar poate că o să te întâlnesc odată într-un alt loc. De pildă într-o gară. Să zicem că mă urc în tren şi tu te afli deja în acelaşi compartiment. Mă aşez vizavi de tine ca şi cum asta ar fi tot. Şi atunci voi începe să râd. Sau poate că nu voi râde. Deloc. 
– Odata mă voi uita în stradă de la fereastă şi’n ziua aia va ploua, iar jos un bărbat nu va reuşi să-şi deschidă umbrela. Eu voi vedea că mâinile lui sunt mâinile tale. Şi-atunci o să-i strig de la fereastră: De ce nu traversezi strada? Acolo pe partea cealaltă nu te vei uda. Iar el va spune : "Cum de mă tutuiţi?"Nu vă cunosc , domnule, vă tutuiesc doar mâinile!" 

DESEORI NEOBSERVAT 
– spectacol de teatru cu reguli proprii – 

Distribuţia: 
LEO – Istvan Teglas 
EL – Cristian Gheorghe 

Regia: Amalia Olaru 

Scenografia: Hermina Stănciulescu 

O producţie a Teatrului Tabu – Bucureşti 

Durata: 60 min. 

Gen: Drama/Experimental 

Partenerii Teatrului TABU: Asociatia ACT-Q Romania, Legere Live, GPV Romania, Hama Romania, MilitaryTrend.ro 

Parteneri Media: PORT.ro, 24FUN, Sapte Seri, Metropotam.ro, B365.ro, OrasulM.eu, ActArt Magazine, BeWhere!, CalendarEvenimente.ro, CeascaDeCultura.ro, CooperativaUrbana.ro, HotCity.ro, Teatrul.com si WebCultura.ro. 

DESPRE TEATRUL TABU: 
Teatrul TABU este un proiect teatral infiintat în 2010, condus de regizorii Mihai Vantu si Daniel Ionescu; proiect ce isi propune sa aduca pe scena si in fata spectatorilor subiecte tabu, de cele mai multe ori incomode sau ignorate dar care au radacini adanci in sufletele oamenilor. 

La Teatrul TABU, noi TINTIM un ALTFEL de TEATRU! Asta inseamnă in primul rand subiecte tabu, dar nu in ultimul rand stiluri de teatru experimentale si/sau avangardiste, piese indraznete, artisti controversati si public istet si deschis catre nou! 

In prezent, Teatrul TABU se afla sub umbrela Asociatiei ACT-Q Romania si isi prezinta spectacolele in fiecare zi de luni si de miercuri in clubul Legere LIVE (P-ta Rosetti nr. 5 / Bucuresti). 

Din 2010 pana in prezent, Teatrul TABU a produs 12 spectacole, intre care amintim: CENESTEZICA, CRIZE, HUMAN ANIMALS, SONG/SADNESS, FEMEIA DE CEARA, GANDURI CATRE EDERA, SEX THERAPY. S-au jucat peste 100 de reprezentatii cu o medie de 50 de spectatori. 

In plus,Teatrul TABU a gazduit peste 10 spectacole invitate de la alte companii si a fost unul dintre spatiile-gazda ale Maratonului Teatrului Independent 2012 si ale Festivalului SCRIE DESPRE TINE 2013

Lasă un răspuns