La sfârşitul lunii iulie, Demi Lovato (26 de ani) şi-a băgat fanii şi familia în sperieţi, după ce a fost găsită inconştienţă în casa sa şi a fost la un pas de moarte în urma unei supradoze. După ce starea ei s-a îmbunătăţit a fost externată, însă n-a mers acasă ci la o clinică pentru a-şi trata problema. După trei luni, Demi Lovato a ieşit de la dezintoxicare.

Demi Lovato, spitalizată de urgenţă în urma unei supradoze

Cântăreaţa de 26 de ani a fost spitalizată de urgenţă, în 24 iulie, la Los Angeles, pentru o supradoză de droguri, potrivit TMZ. Paramedicii au găsit-o inconştientă pe Demi atunci când au ajuns la locuinţa acesteia din Hollywood Hills. Cu o seară în urmă, artista petrecuse la ziua de naştere a unei prietene. Paramedicii care au găsit-o inconştientă i-au administrat Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.

Artista a fost spitalizată, iar atunci când starea ei s-a îmbunătăţit a putut merge acasă. Demi a ales însă să se interneze într-o clină de dezintoxicare și reabilitare de lângă Los Angeles.

Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare după 3 luni

Potrivit People, Demi Lovato a ieșit de la dezintoxicare după 3 luni. “Tocmai s-a întors în Los Angeles în urmă cu câteva zile. Până acum se simte bine”, a declarat o sursă pentru publicaţia citată mai sus.

După ce a ieşit de la dezintoxicare, Demi a fost fotografiată la un restaurant din Los Angeles, alături de iubitul ei, designerul Henry Levy, potrivit Daily Mail. În weekend, cântăreaţa ar fi fost văzută la un spa din Beverly Hills.

Mama lui Demi Lovato, primul interviu după supradoza fiicei

Mama cântăreţei, Dianna De La Garza, a acordat un interviu la sfârşitul lunii septembrie pentru Newsmax Tv, în care a vorbit despre momentul în care a aflat că fiica ei este la spital, dar şi despre recuperarea acesteia.

“Îmi vine să tremur şi acum când îmi amintesc acele clipe. După ce Demi a ajuns la spital, telefonul ei a fost bombardat cu mesaje de la prietenii ei. Am aflat ce s-a întâmplat de la asistenta ei (…) Am ajuns de urgenţă la spital…Nu arăta bine deloc, dar i-am spus «Sunt aici. Te iubesc», iar ea mi-a spus «Şi eu te iubesc»”, a poveste Diana, potrivit Mirror.

Mama lui Demi Lovato le-a mulţumit fanilor pentru suport şi tuturor celor care s-au rugat pentru fiica sa. Ea a mai spus că Demi se simte foarte bine. “Face foarte bine. E fericită. E sănătoasă. Primeşte ajutorul de care are nevoie. E un lucru îmbucurător atât pentru viitorul ei, cât şi pentru viitorul familie”, a mai spus Dianna, în timp ce fiica ei se afla la dezintoxicare..

Cântecele lui Demi, o mărturisire despre lupta cu drogurile

În august, Demi Lovato a lansat un cântec intitulat „Sober” (n.r „Curată”) în care dezvăluia că şi-a pierdut drumul şi a căzut, din nou, în patima alcoolului şi a drogurilor. „Mamă, îmi pare rău că nu mai sunt cuminte și tati, te rog, să mă ierți pentru băuturile vărsate pe jos”, spun versurile cântecului, care se încheie cu alte versuri semnificative: „Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, promit că voi cere ajutor/ N-am vrut, îmi plâng de milă”.

About Post Author

Lasă un răspuns