Dezinvolta artista a comis-o din nou: Delia si-a surprins fanii cu o piesa usoara, ritmata, care va face cu siguranta furori pe plaje si in cluburi. Wuella Wuella debordeaza de energie, la fel ca Delia, sexy si provocatoare!

 

Nici nu ne-am dezmeticit bine dupa Omadeo, ca Delia ne incanta cu un nou videoclip: Wuella Wuella a fost filmat, de asemenea, intr-una din locatiile de vacanta preferate ale artistei, in Cappadochia – Turcia.

 

Mai dezinvolta si mai sexy decat o stiam, Deliaapare in videoclip balacindu-se in piscina, dansand extrem de senzual si invitandu-si fanii sa o insoteasca la o plimbare, cu ce vor ei – la alegere: cu motorul, ATV-ul sau cu camila.

 

Tot clipul debordeaza de aceeasi energie pozitiva cu care ne-a obisnuit artista de-a lungul bogatei sale cariere, aceasta incercand sa isi dezvolte cat mai multe laturi artistice, inclusiv cea de regizor, anunta agentia Dog Media.

 

Piesa Wuella Wuella a fost produsa si orchestrata de F. Charm, musica de F. Charm & Xonia, iar versurile sunt semnate tot de Xonia, textiera cu careDelia a dezvoltat o fructuoasa colaborare.


Lasă un răspuns