Miercuri, pe 18 mai, BestMusic Live Concerts va invita la concertul DELIA & Band in cadrul unui show LIVE de exceptie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 21:30.

    Pentru un show total, nu vom avea mese in fața scenei !

    Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt" şi ai fredonat vara asta „Da, mamă", BestMusic Live Concerts te invită pe 10 februarie la Hard Rock Cafe!

    DELIA & Band te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional!

    DELIA va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

    DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor "90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

    Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură.

    Dacă super hitul „Pe arii de vânt" i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent succes al DELIEI – „Da, mamă," are zeci de milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

    Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică!

    Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

    Biletele pentru showul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

    În presale, biletele au următoarele preţuri: – 49 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans

– 80 de lei, cu loc la masă,

în sală Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

About Post Author

Lasă un răspuns