Trupele Delain si Trail of Tears sunt primele confirmari ale Festivalului ARTmania 2012.

Festivalul ARTmania 2012 va avea loc in perioada 6–12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, lansari de carte si workshop-uri ce se vor desfasura in Piata Mare, Piata Mica si ARTmania Festival Sibiu Arena (Camping & Entertainment).

Formatia olandeza Delain a fost solicitata in nenumarate randuri de fanii festivalului prin mesaje catre organizatori. Bazele trupei au fost puse in 2002 de Martijn Westerholt ex. Within Temptation si Charlotte Wessels, iar in 2006  a aparut albumul de debut, Lucidity care a beneficiat de colaborari cu Marco Hietala (Nightwish, Tarot), Liv Kristine (Leave’ s Eyes) sau Sharon Den Adel (Within Temptation). Delain va concerta in premiera in Romania anul viitor, iar fanii se pot pregati sa asculte piese noi intrucat un nou album este pregatit de lansare.

 

Norvegienii din Trail of Tears canta din 1994 si vor bifa anul viitor prima intalnire cu publicul roman. Cu sase albume realizate pana in prezent si unul nou aproape gata de lansare, artistii sunt pregatiti sa incinga atmosfera din Piata Mare din Sibiu anul viitor.
Trail of Tears a anuntat la sfarsitul lunii septembrie ca inregistrarile pentru noul material s-au incheiat, așa ca fanii vor asculta si piese noi la ARTmania 2012.

Abonamentele la acest eveniment pot fi achizitionate din retelele Eventim (Germanos, Carturesti etc.), Diverta sau online: shop. artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro la urmatoarele preturi:
– 60 lei – pentru 700 de abonamente – pana pe 31.12.2011
– 80 lei – pana pe 5.08.2012
– 150 lei – in saptamana evenimentului

Sursa: infomusic

Lasă un răspuns