Un concert caritabil, cu Def Leppard şi membri ai formaţiei Duran Duran, care îl va onora pe David Bowie, va avea loc pe 8 ianuarie

 

Def Leppard, Joe Elliott, Simon Le Bon şi John Taylor de la Duran Duran, Living Colour, Rob Thomas, Gary Oldman se află între artiştii care se vor alătura pentru al doilea an evenimentului „A Bowie Celebration” ce va avea loc pe 8 ianuarie 2022, zi în care David Bowie ar fi împlinit 75 de ani, potrivit Variety.

Evenimentul, aşa cum a fost anul trecut, online, va fi disponibil pe RollingLiveStudios.com pentru 24 de ore.

O parte din suma strânsă din vânzarea biletelor va merge la Save the Children, o organizaţie caritabilă importantă pentru Bowie şi beneficiara fondurilor strânse în urma concertului aniversar din 1997, de la Madison Square Garden.

Evenimentul va marca şi 35 de ani de la lansarea filmului clasic al lui Bowie, „Labyrinth”, printr-un moment special realizat de actriţa Evan Rachel Wood şi o apariţie a lui Brian Henson. Spectacolul va fi dedicat fotografului lui Bowie, Mick Rock, şi va include imagini rare dintr-un interviu.

David Bowie a murit, din cauza unui cancer, pe 10 ianuarie 2016, la două zile după ce împlinise 69 de ani. A lăsat în urmă o operă amplă, pe care Warner Music o relansează ca parte a unui acord de licenţiere.

About Post Author

Lasă un răspuns