Noul album „inFinite” de la Deep Purple s-a lansat vineri, pe 7 aprilie, la 4 ani distanță de la ultimul disc al trupei.

    Deep Purple dă startul turneului de promovare „Long Goodbye Tour” cu showul de la București, de pe 13 mai, la Romexpo.

    În deschidere: Monster Truck.

    Organizator: Events.

    Sponsor: Ciuc.

    Pe scena de la Romexpo solistul Ian Gillan (solist), bateristul Ian Paice (baterie) și Roger Glover la chitară bass îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse și clăparul Don Airey.

    Noua apariție discografică include 10 piese și este cel de al cincelea disc scos de trupă în această formulă.

    Primul extras pe single, Time for Bedlam, își făcuse deja apariția publică în decembrie, iar piesa “All I Got is You” are deja un clip oficial.

    Albumul a fost produs de Bob Ezrin care, de-a lungul carierei, a lucrat cu multe nume notorii, printre care Alice Cooper și Pink Floyd.

    Infinite Track Listing “Time For Bedlam” / “Hip Boots” / “All I Got Is You” / “One Night In Vegas” / “Get Me Outta Here” / “The Surprising”/ “Johnny’s Band”/ “On Top Of The World”/ “Birds Of Prey”/ “Roadhouse Blues”.

 


    „Dacă luați lucrurile literalmente, ati putea crede ca partea „finită” din numele albumui descrie experiența Deep Purple, cu un început clar și cu un sfârșit nebulos, dar ce credeți despre acel „in”?” spune Gillan, într-o incercare de a clarifica numele albumui.

    „Cuvântul „infinite” (infinit)” este o sabie cu două tăișuri tridimensionale, descrie ceva ce merge totdeauna în toate direcțiile.

    Stephen Hawking spunea în „O scurtă istorie a timpului“ că înainte de Big Bang nu era nimic.

    Asta contrazice ideea universului nostru ca fiind infinit, pentru că oferă un punct de plecare, contrazicând conceptul.

    Deci universul lui Hawking este finit prin definiție, chiar dacă el e de acord sau nu cu asta.

    În mod ironic, Hawking greșește (oamenii de știință întotdeauna greșesc, până la urmă), prin urmare, Universul este infinit, ceea ce înseamnă că nu se va sfârși, și, de asemenea nu a început vreodată, și corolarul este, desigur, că noi nu existăm.

    Există o soluție metafizică la toate acestea, dar va trebui să aștepte până după turneu, pentru că, slavă Domnului, sunt doar 24 de ore într-o zi, pentru moment, sau zece ore în sistemul decimal metric”.

    Deep Purple va da startul turneului „ Long Goodbye Tour” pe 13 mai la București.

    Pe 12 august, trupa i se va alătura lui Alice Cooper în turneul din Statele Unite, care va porni din Las Vegas și se va încheia dupa o lună în Cincinnati.

    Biletele sunt disponibile la prețurile de 130 lei (Gazon B), 190 lei (Gazon A), 270 lei (Golden Ring), 350 lei (Tribuna).

    Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

About Post Author

Lasă un răspuns