‘Death Cab For Cutie’ a anuntat datele turneului nord – american, dar si noi show-uri care vor fi sustinute in Australia si Asia de Est. Pe 10 aprilie 2012, trupa va da startul concertelor in Denver, ‘Ellie Caulkins Opera House’. ‘Death Cab For Cutie’ nu vor fi singuri in turneu, trupa ‘Youth Lagoon’ ii va insoti incepand cu data de 27 aprilie odata cu show-ul sustinut in Teatrul Beacon din New York.

 

Turneul va fi unul inovator pentru trupa, cu reprezentari in cadre restranse, dar si in sali incarcate de istorie impreuna cu orchestra ‘Magic Magik’. Cunoscuti pentru colaborarile lor inedite cu artisti ca Mike Patton, John Vanderslice, ‘The Walkmen’ si ‘The Dodos’, membrii orchestrei din San Francisco au mai colaborat in trecut cu trupa pentru ‘VH1 Storytellers’ dar si pentru ultimul album ‘Death Cab For Cutie’: ‘Codes And Keys’.

 

Biletele in avans pentru turneu vor putea fi comandate de catre membrii fan-club-ului oficial al ‘Death Cab For Cutie’: ‘Death Cab For Cutie Union Local 1138’, incepand de pe data de 20 ianuarie. Biletele ramase vor fi puse in vanzare publicului larg incepand din data de 27 ianuarie. Pentru mai multe detalii si date de concert consultati site-ul oficial al trupei.

 

Noul single ‘Death Cab For Cutie’, ‘Underneath The Sycamore’ are parte de un videoclip foarte reusit marca Walter Robot. In plus, albumul ‘Codes And Keys’ este nominalizat in cadrul premiilor Grammy de acest an in categoria: ‘Best Alternative Music Album’.

 

Albumul ‘Codes And Keys’ lansat in luna mai a anului trecut, a urcat in topul ‘Billboard 200’ pana pe locul 3. In plus, si criticii au indragit albumul. Numeroase publicatii au aclamat albumul: ‘Spin’, ‘Rolling Stone’, ‘Blckbook’, ‘Time Out New York’, ‘Interview’, ‘Filter’, ‘The New York Times’, ‘Entertainment Weekly’ care au spus ca albumul ‘este un lectie pentru toate trupele noi de pretty-rock care canta despre dragoste fara esenta, iar ‘Death Cab For Cutie’ reusesc din plin sa transmita sentimente’.

 

Date turneu:

 

Februarie
17 Perth, Aus Perth International Arts Festival
18 Perth, Aus Perth International Arts Festival
20 Adelaide, S. Aus HQ
21 Sydney, New S. Wales Palace
24 Sydney, New S. Wales Enmore Theatre
27 Brisbane, Queensland The Trivoli Theatre
2 Wellington, NZ Wellington Town Hall

 

Martie
3 Taipei, Taiwan Neo Studio
5 Taguig, Philippines NBC Tent
7 Singapore, SG Fort Gate at Fort Canning Park

 

Aprilie
10 Denver, CO Ellie Caulkins Opera House
11 Omaha, NE Music Hall
13 Louisville, KY Louisville Palace
14 Grand Rapids, MI Calvin College
15 Milwaukee, WI Riverside Theatre
16 Chicago, IL Chicago Theatre
19 Toronto, ON Massey Hall
20 Montreal, QC Eglise St-Jean Baptiste
21 Boston, MA Wang Theatre
22 Hartford, CT The Bushnell
24 New Brunswick, NJ State Theatre
25 Philadelphia, PA Tower Theatre
27 New York, NY Beacon Theatre
30 Washington, DC Strathmore

 

Mai
1 Knoxville, TN Tennessee Theatre
3 Austin, TX ACL Live
4 Dallas, TX McFarlin Auditorium
6 Mesa, AZ Mesa Arts Center
7 Los Angeles, CA Disney Hall
9 Oakland, CA Fox Theater (Seated)
13 Seattle, WA Paramount Theatre
30 Barcelona, Spain San Miguel Primavera Sound 2012

 

Iunie
7 Porto, Portugal Optimus Primavera Sound 2012

 

 

Lasă un răspuns