Trupa Dead Can Dance a dat fanilor o veste cat de poate de buna la inceput de 2012. Artistii revin in forta cu un album nou-nout si un turneu de promovare in jurul lumii, semn ca muzica lor fara pereche mai are inca multe lucruri de spus.

Inca din luna mai a anului trecut, solista Lisa Gerrard a inceput sa lucreze la materialul discografic de relansare in Irlanda. Discul va fi gata deja in vara anului 2012. Dupa lansare vor urma doua luni intregi de turneu mondial, spre sfarsitul anului.

Dead Can Dance au confirmat planurile de promovare chiar de Anul Nou, prin intermediul platformei de socializare Facebook: "2012! Am inceput sa lucram la album, iar planul turneului de promovare se afla pe cale sa ia o forma concreta. Va vom da alte vesti proaspete in saptamanile urmatoare", a anuntat trupa in urma cu trei zile.

Dead Can Dance s-au reunit in anul 2005, cand au lansat un disc in editie limitata, cu 13 concerte incendiare sustinute in cadrul turneului european sustinut la acea vreme. Ca bonus, materialul discografic contine si 8 show-uri din turneul nord-american din 2005. Ramane de vazut daca, dupa sapte ani, Dead Can Dance vor repeta procedura sau ne pregatesc ceva inedit si neasteptat.

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns