""

Un analist al Deutsche Bank a declarat că Apple va lansa două noi modele de iPhone în eptembrie pentru că „Nokia ÅŸi RIM sunt tot mai agresive ÅŸi trebuie să intre pe piaÅ£a telefoanelor inteligente accesibile publicului larg”

Un analist al Deutsche Bank a declarat că Apple va lansa două noi modele de iPhone în luna septembrie pentru că "Nokia ÅŸi RIM sunt tot mai agresive ÅŸi trebuie să intre pe piaÅ£a telefoanelor inteligente accesibile publicului larg", îl citează Business Insider. Referitor la noul iPhone 5 ÅŸi un alt smartphone accesibil la doar 350 de dolari, cei de la wired.com au găsit câteva motive pentru care Apple nu ar lansa amândouă telefoanele în această toamnă.

În cazul în care ar lansa un smartphone care să coste abia 350 de dolari ÅŸi să fie vândut la liber, telefonul ar duce companiei Apple ÅŸi operatorilor un profit uriaÅŸ. Acest lucru s-ar datora mai ales clienÅ£ilor care au cartela, care reprezintă două treimi din cifra de 1.5 miliarde de abonaÅ£i la companiile de telefonie.
""

""

O lansare dublă a telefoanelor Apple nu pare posibilă din mai multe motive. În primul rând, analiÅŸtii obiÅŸnuiau să aibă multe informaÅ£ii despre lansările viitoarelor produse Apple cu multă vreme înainte, lucru care nu s-a întâmplat până la declaraÅ£iile analistului Chris Whitmore.

În ce priveÅŸte lansarea unui smartphone accesibil ÅŸi performant, Apple oricum mulÅ£umeÅŸte piaÅ£a, reducând cu mult costurile telefoanelor din generaÅ£iile mai vechi odată cu lansarea unui telefon nou. În prezent, iPhone 3GS se găseÅŸte la 50 de dolari, deÅŸi, imediat după lansare, un model de 32 de giga costa aproximativ 300 dolari.

Apple a lansat de curând ÅŸi modelul de telefon pentru GSM, disponibil pentru 650 de dolari. Aceasta este o alternativă pentru utilizatorii care nu vor să se limiteze la planurile tarifare ale companiilor AT&T sau Verizon din SUA.

 

 

sursa: gandul


About Post Author

Lasă un răspuns