Personaje greu de recunoscut, cantece de pe albumul de Sarbatori lansat de "LaLa Band” si o intalnire cu Mos Craciun, asta vor vedea pe 24 decembrie, de la 20.30, la Pro Tv, telespectatorii care indragesc serialul "Pariu cu viata”.

 

In seara de Ajun serialul care a fost lider de audienta in fiecare seara, inca de la lansare, isi descarca tolba cu surprize direct in casele telespectatorilor. Acestia vor avea parte de o intalnire inedita cu Mos Craciun, interpretat de Marin Moraru, si vor fi invitati sa intre intr-o lume in care-si doreste sa traiasca Ioana Popa (Alina Eremia), o lume in care ea si Andrei nu au fost schimbati la nastere.

 

Dupa ce in ultimul episod al primului sezon Andrei (Dorian Popa) este injunghiat iar soarta lui atarna de un fir de ata tot ce-si poate dori Ioana este ca Andrei sa se faca bine. Mos Craciun i-ar putea implini aceasta dorinta, dar de fapt aventura de abia incepe iar suspansul se adanceste. " Pentru Ioana Craciunul nu poate fi perfect fara Andrei alaturi. Tot ce-si doreste este ca acesta sa fie bine, sanatos si sa-l poata strange in brate. Asta il roaga pe Mos Craciun sa-i aduca de Sarbatori. Ce va primi insa vor vedea telespectatorii intr-un episod… altfel”, marturiseste Alina Eremia.

 

Filmarile pentru episodul special de Craciun au avut loc la finele lunii noiembrie si intreaga echipa s-a bucurat de zapada si de intalnirea timpurie cu Mosul. "Am avut o secventa in care cantam si dansam si deasupra noastra ningea. Ne-am fi dorit ca filmarile sa nu se termine pentru ca deja simteam ca au venit sarbatorile. L-am rugat pe Mos Craciun sa nu ne uite cand imparte cadourile si ne dorim sa aducem la randul nostru un dar frumos, in ajunul Craciunului, celor de acasa”, spune Dorian Popa, protagonistul serialului "Pariu cu viata”.

 

Muzica nu lipseste nici ea din episodul special de Craciun. Cantece precum "Happy Xmas”, "Santa Claus Is Coming to Town”, "Jingle Bell Rock" sau " Din an in an” vor fi interpretate, in episodul special de Craciun, de catre membrii trupei "LaLa Band”. " Sunt piese care pot fi regasite si pe primul nostru album, pe care l-am lansat cu putin timp in urma si care se bucura de un real succes. Avem din nou coregrafii foarte frumoase iar atmosfera este una de mare sarbatoare”, spune Raphael Tudor, interpretul lui Cristi in serialul "Pariu cu viata”.

 

Pentru Sore secventele ce vor fi difuzate in seara de Ajun au insemnat o schimbare majora. " Sara este altfel, dupa ce m-am imbracat si machiat pentru secventa treceam pe langa colegi si nimeni nu ma recunostea. Acum sper ca asta sa fie o mare surpriza, placuta, pentru cei din fata micului ecran. Si sa se bucure, alaturi de noi, de seara de Ajun”, spune Sore.

 

In seara difuzarii episodului special de Craciun intreaga trupa "LaLa Band” se reuneste in fata micului ecran. "Vom petrece Ajunul Craciunului impreuna, ne vom uita la episodul difuzat de Pro Tv apoi ne vom bucura de cadouri si de compania celor dragi. Suntem o mare familie, o echipa, ne simtim minunat impreuna si de Craciun vom avea o seara speciala”, spune Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai Anghel.

 

 

Lasă un răspuns