În această seară va fi desemnat câştigătorul celui de-al doisprezecelea sezon al concursului de la Pro TV. Premiile totale sunt în valoare de 160.000 de euro.

 

Ultima reprezentaţie a acestui sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", transmisă în direct, de la ora 20.30, va aduce pe ringul de dans trei perechi finaliste. Pepe, Catrinel Sandu şi Jojo, alături de partenerii lor de dans, vor lupta pentru marele premiu în valoare de 60.000 de euro, care va reveni câştigătorului, ales în urma voturilor publicului. 

 

Nici premiile pentru ceilalţi ocupanţi ai podiumului nu sunt de neglijat: concurentul de pe locul doi va primi 20.000 de euro, iar cel de pe locul trei va pleca acasă cu 15.000 de euro. În afară de cele trei premii principale ale concursului, vor fi acordate diverse sume unor concurenţi care au părăsit deja competiţia, dar care au demonstrat că sunt totuşi învingători.

 

În finală, un stil nou de dans, plin de farmec, pasional, dar în acelaşi timp extrem de dificil, va pune la încercare talentul concurenţilor: flamenco. Pe lângă senzualul flamenco, finaliştii vor încerca să impresioneze juriul şi publicul cu alte două stiluri: musical şi hip-hop. În ringul de dans vor urca astăzi şi câteva perechi speciale.

 

Mihai Petre şi Elwira Duda vor uimi audienţa cu o rumba plină de pasiune, iar Laura Cosoi şi Bogdan Boantă vor reveni pe scena visurilor cu o coregrafie specială. Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, o pereche care a făcut furori la „Dansez pentru tine", vor readuce faimoasele lor acrobaţii în platoul emisiunii, cu o coregrafie de ­freestyle pe piesa „Lasă-mă papa la mare". Câştigătorii sezonului al unsprezecelea al emisiunii, Corina Bud şi Edi Vasile, vor susţine şi ei un moment de dans, cu o coregrafie sexy, pe ultima piesă a Corinei, „Monkey Funky".

 

Pentru ce luptă perechile

 

Jojo dansează alături de Ionuţ Tănase care a fugit de acasă la vârsta de 5 ani din cauza mamei bolnave de schizofrenie. Şi fraţii lui Ionuţ au plecat de acasă, dar ­s-au reîntâlnit peste ani. Tânărul a reuşit să supravieţuiască prin muncă şi speranţă. Şi-a descoperit pasiunea pentru dans şi, odată cu ea, fericirea. Ionuţ luptă acum pentru fraţii lui. Vrea să le ofere o casă în care să trăiască fără grija zilei de mâine.

 

Pepe dansează alături de Andreea Toma. Andreea face dans sportiv de mică, dar pentru că nu a găsit un partener de dans decât la Timişoara, toată familia s-a mutat acolo pentru a o susţine. Visul Andreei este să continue antrenamentele de dans sportiv, dar şi să le ofere părinţilor ei o casă, pentru a le răsplăti toate eforturile şi sacrificiile.

 

Catrinel Sandu îl susţine în competiţia visurilor pe Ionuţ Ionescu. Ionuţ a crescut la un cămin de copii din ­Alba Iulia, iar acum vrea să facă ceva pentru cei de acolo. „Îmi doresc să ajut toţi copiii din acest cămin, implicit pe mine. Îmi doresc să devin antrenor de dans, să pot studia asta, şi să am o sală a mea fără a mai depinde de altcineva", spune Ionuţ.

 

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns