Actorii americani Danny DeVito şi Rhea Perlman divorţează după o căsnicie de 30 de ani, a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al cuplului. Danny DeVito, în vârstă de 67 de ani, şi Rhea Perlman, în vârstă de 64 de ani, s-au căsătorit în 1982 şi au împreună trei copii – Lucy, în vârstă de 29 de ani, Grace, în vârstă de 27 de ani, şi Jacob, în vârstă de 25 de ani.În martie, Danny DeVito declara despre căsătoria sa, pentru emisiunea "Access Hollywood Live": "Avem trei copii minunaţi şi este grozav", informează accesshollywood.com.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren".  În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial "Taxi". Anul trecut, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

 

Cititi mai mult pe : http://www.mediafax.ro/life-inedit/danny-devito-si-rhea-perlman-divorteaza-dupa-o-casnicie-de-30-de-ani-10180227

Sursa : http://www.mediafax.ro

 

Lasă un răspuns