Daniela Gyorfi si George Tal au planuri mari. In februarie, cei doi vor deveni parinti. Asa ca fac planuri pentru momentul mult asteptat.

Chiar daca George nu este la prima experienta de acest gen, el avand trei copii din relatiile anteriore, iubitul vedetei are mari emotii. De cand a ramas insarcinata, relatia Danielei cu George a inflorit. Cei doi sunt de patru ani impreuna si au avut parte de o dragoste cu nabadai, cu suisuri si coborasuri. Gyorfi si-a dorit extrem de mult un copil, iar acum visul ei e pe cale sa devina realitate.

Cariera ii merge bine, e insarcinata in cinci luni si se intelege de minune cu George Tal. Ei au inceput deja sa-si faca planuri pentru cand se va naste copilul. Vor avea un baietel, asa ca trebuie sa se gandeasca la un nume pentru micut. Au inceput sa caute mobila pentru camera copilului, dar si pentru dormitorul lor, pentru ca George si Daniela planuiesc sa se mute din nou impreuna! "Acum suntem in cautare de mobila pentru dormitor", a declarat vedeta pentru Showbiz.ro.

Dar pana cand va veni pe lume baietelul cuplului Gyorfi-Tal, George isi face de lucru cu Shar-Pei-ul pe care i l-a daruit Danielei, Toby, in varsta de un an. De cate ori vede cainele, nu se mai poate dezlipi de el, iar acum incearca sa-l dreseze singur.

""""""

Lasă un răspuns