Daniel Ghiță, 37 de ani, l-a atacat dur pe Cătălin Moroșanu, 34 de ani, spunând că acesta preferă să meargă la diferite emisiuni în loc să accepte o luptă directă.

Daniel Ghiță a făcut referire la faptul că Moroșanu participă la emisiunea postului Pro TV, „Ferma”.

„Când mergi să te «chiloţăreşti» la TV pe bani grei înseamnă că ai un preţ.Pe tine scrie că eşti de vânzare pentru preţul respectiv.

Dacă merge la show să construiască toalete şi să mulgă vaca e alegerea lui. Să sperăm că nu se victimizează iar și zice că s-a luat Ghiţă de el. Unde sunt adevăraţii luptători?

Mă deranjează că minte şi că încearcă să facă pe victima. Spune că eu îi cer bani mulţi pentru o gală când unicul care face orice pentru bani este chiar el. Eu am refuzat «chiloţăreală» pe bani grei. Nu stau în vitrină, de vânzare, pe o sumă de bani.

Întrebaţi-l pe Moroşanu când vrea să urce în ring, fizic, nu cu minciuni şi vorbe. De astea ne-am săturat toţi. Nu suport oamenii duplicitari, care se învârt după profit şi bani. Cine face orice pentru bani? Moroşanu! Eu nu mă «chiloţăresc» la TV, iar managerii mei ştiu că am refuzat să apar în show-uri penibile. Sunt sportiv.

Moroșanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul și pe milogul pentru popularitate și bani. Mircea Badea are curajul și bărbăția care îi lipsesc lui.

Mircea Badea își asumă, nu plânge și nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroșanu. Eu doar că spun lucrurilor pe nume. 

Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar așa ar trebui să fie adevărații luptători, fără frică.

Cine se mai uită seară de seară la Antena 3. Românii de peste 65 de ani domină audienţa. Care este procentul tinerilor

Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, își asuma și stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbați decât luptătorii”, a declarat Daniel Ghiță într-un interviu pentru ziarulincomod.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns