Dan Capatos, moderatorul emisiunii „Un show păcătos” va deveni tată. Soţia acestuia, Monica este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel, se arată într-un comunicat remis de Antena 1.

Dan Capatos şi soţia sa, Monica vor avea, la începutul anului viitor, un băieţel. Deşi au primit vestea cea mare acum cinci luni, ea a fost făcută publică la acest sfârşit de săptămână, dintr-o glumă, la o conferinţă de presă la care se afla şi soţia lui Dan, Monica. Aceasta este unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din domeniul social din România, scriind de mai bine de zece ani pentru Jurnalul Naţional.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, iar pe 13 noiembrie vor împlini şase ani de când s-au căsătorit. Andrei, căci aşa se va numi băieţelul ce va veni pe lume la începutul lui 2011, este primul lor copil şi, spre bucuria viitoarei mămici este băiat: „Eu îmi doream fetiţă, Monica băiat. Se pare că a fost aşa cum şi-a dorit ea. Important este să fie sănătos. Până acum sarcina decurge normal, iar apoi vom mai vedea ce va vrea Dumnezeu”, a povestit Dan.

Până să îşi asume rolul de tătă, Dan îl are în continuare pe acela de prezentator al Antenei 1. Telespectatorii il vor putea urmări în fiecare seara de luni până joi, de la 23.45, la Antena1, într-„Un show păcătos”.

""

Lasă un răspuns