Dan Balan se pregateste sa lanseze un nou album de studio. Materialul va fi lansat in aprilie, dupa cum insusi artistul a confirmat pentru Ziarul Ring.

 

Noul album Dan Balan va contine piese dance si pop, interpretate in trei limbi: romana, engleza si rusa. De altfel, in ultimul an, artistul basarabean s-a concentrat asupra promovarii pieselor sale in Rusia.

 

In noiembrie 2010, Dan Balan a lansat single-ul in limba rusa `Lepestkami Slez` (`Petals of Tears`) ft Vera Brezhneva, iar in toamna lui 2011 a scos videoclipul `Da Utra` (`Doar pana dimineata`). In Romania, Dan Balan a promovat singleul `Freedom`.

 

`Acum m-am orientat mai mult pe piata din Rusia si, fiind vorbitor de limba rusa, am fost primit foarte bine acolo. Am crescut in cultura filmelor rusesti si, initial, a fost un experiment, dar merge foarte bine si voi continua asa`, a declarat Dan Balan pentru Ring.

 

Cel mai recent album lansat de Dan Balan se intituleaza `The Power of Shower` si a aparut in 2007. Pana la aparitia noului album Dan Balan, asculta `Da Utra`.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns