Festivalul Comediei Româneşti prezintă Joi, 20 iunie 2013, o producţie plină de originalitate a unuia dintre cei mai titraţi coregrafi şi dansatori la nivel mondial. 

Dansactorii, după cum îi numeşte chiar Gigi Căciuleanu, rescriu, prin intermediul teatrului coregafic, tumultuoasa lume a lui Caragiale. 

Producţie a Teatrului Naţional din Bucureşti şi a Fundaţiei Art Production, în regia renumitului dansator, coregraf şi regizor Gigi Căciuleanu, pune în scenă 21 de piese inspirate din opera lui Ioan Luca Caragiale, O scrisoare pierdută, O noapte furtunoasă, D-ale carnavalului, Conu’ Leonida faţă cu reacţiunea, Dl. Goe, Năpasta, etc., în care dansul alternează cu teatrul-dans.Arta vizuală este împletită magistral cu o audiţie a unui periplu musical ce porneşte agale în acordurile “Verii” din Anotimpurile lui Antonio Vivaldi, trecând prin “Traviata” de Verdi (actul I), Aria toreadorului din actul al II-lea din “Carmen” de Bizet şi ajungând la “Sonata lunii” de L.W. Beethoven, piese muzicale pe care cetăţeanul turmentat desenează, parcă din creion, secvenţe captivante. 

Bilete se pot procura de la casa de bilete a Teatrului Naţional Bucureşti şi online pe www.bilet.ro

Lasă un răspuns