PROGRAM FESTIVAL

VINERI 5 IULIE

CAMERA 101

ROCKABELLA

GÂNDUL MÂȚEI

ALTAR

CELELALTE CUVINTE

THE RASMUS

DORO

SAMBATA 6 IULIE

DIMITRI`S BATS

BABY ELVIS

MELTING DICE

ALTERNOSFERA

MASSIVE WAGONS

JOHN NEWMAN

URIAH HEEP

DUMINICA 7 IULIE

ADAM`S NEST

MULTIVERSE

THE ROAD BAND & DEAN BOWMAN

ALEX CALANCEA & LUPII

BYRON

UDO

EMIR KUSTURICA & THE NOT SMOKING ORCHESTRA

Festivalul Custom Reșița va avea loc în 5-6-7 iulie 2019 și va răsuna în Poiana Golului Reșița, din județul Caraș-Severin.

Drumul până la Poiana Golului, care poate începe de la Centrul Civic, te duce rapid din centrul Reșiței, direct în natură, unde vei descoperi o mică parte din frumusețea Banatului Montan și o panoramă cum nu ai mai văzut a orașului Reșița.

În minunata noastră poiană, se poate ajunge sănătos, pe jos, pe un traseu de 20 de minute.

Să nu uităm că și somnul este necesar în festival, la fel ca rock-ul, apa sau mâncarea.

În Reșița și împrejurimile ei, se găsesc hoteluri și pensiuni, pregătite să primească toată energia și entuziasmul unui nou venit.

Reșițenii sunt oameni primitori și dispuși să îți închirieze apartamentele lor, pe perioada festivalului. Pentru asta avem partener agenția imobiliară ActivImob, care va prelua toate solicitările voastre, fără să perceapă comision. Apelează-i cu încredere la telefon 0784.726.875

Și Primăria s-a implicat cu toate resursele pentru spațiile de cazare, așa că pune la dispoziție căminele de elevi, în regim hostel, pentru găștile care nu se sfiesc să doarmă în camere cu 4 sau 6 paturi. Pentru rezervări și informații suplimentare sună aici 0774.661.202.

Camping – dormitorul tău din festival

Natura noastră este și natura voastră. Știm și noi, și știi și tu, că sunt o grămadă de motive pentru care e ok să vii cu cortul la Custom Reșița, așa că am pregătit un super camping pe Stadionul Mircea Chivu, la 10 minute de mers pe jos până la platou, cu dușuri, stele și surcele, pentru o experiență completă de festival.

Accesul în camping nu este inclus în prețul abonamentului, iar brățara de ”tent man” or ”tent girl” o poți achiziționa direct de la locație pentru suma de 36 de lei/zi după ce ți-ai făcut rezervare pecamping@customresita.ro

Sau online în formularul de mai jos:

Bikerii care și-au anunțat prezența la Custom Reșița, au ”their special village” – Râul Alb, un camping aflat la 10 km de oraș, de unde le punem la dispoziție transport până în festival. Așa că cei care vor să-și lase ”la odihnit” super motoarele, o pot face liniștiți în locația special amenajată pentru ei. Pentru rezervări și informații suplimentare la telefon 0752.104.888

Activități din timpul zilei

Un festival adevărat nu ar fi complet fără mâncare bună, băutură nesfârșită, socializare și alte activități interactive.

Mergând prin Poiana Golului pe bătaia propriului tău ritm de tobe, vei descoperi că la Custom Reșița, pe lângă concerte și emoții, scoatem în față și oglindim dragostea pentru muzică, cultură și creativitate.

Pregătim experiențe pentru fiecare, chiar și pentru copiii care ne trec poarta festivalului și care au acces gratuit până la vârsta de 14 ani.

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns