Ne dorim o țară ca afară, o carieră strălucitoare, dar ce facem pentru asta? Să continuăm să investim în propria persoană, să studiem în continuare și să câștigăm noi cunoștințe este calea. O limba străină este la ora actuală o cerință pentru mare parte din angajatori. Așadar nu subestimați necesitatea de a stăpâni și o a doua limbă. Aprofundați cunoștințele apelând la cursurile online Lingua TranScript.

Ca o adaptare la vremurile actuale, cursurile online vin cu o serie de avantaje. Este mai simplu, practic și comod pentru cursanți să țină pasul cu orarul cursurilor. Mențin această activitate în siguranță și pot avea acces la cursuri de oriunde se află. Online-ul face deci ca bariera de timp să nu fie condiție care să ne împiedice să urmăm un curs de limbă străină.

https://www.facebook.com/LinguaTranScript/videos/642771859986640

Learning is fun, la orice vârstă

Despre limba engleză știm că este una din cele mai cunoscute limbi străine. Introdusă și în programa elevilor ca limbă străină studiată încă de la vârste fragede, poate chiar din etapa preșcolară, engleza este mult iubită. Este de asemenea și ceva mai ușor de învățat față de alte limbi străine.

Concret, engleza este și limba oficială în peste 53 de țări din lume. Vorbită de 400 de milioane de oameni din lume. Și dacă analizăm puțin viața de zi cu zi ne întâlnim cu limba engleză la tot pasul.

Pe cât este de populară, pe atât de ușor de studiat. Față de alte limbi, engleza se bazează pe un alfabet simplu, ce poate fi deprins ușor și rapid. Desigur, mai rămâne ca și profesorul să aibă drag de ceea ce face, să pună pasiune și reușească să demonstreze că stăpânește arta de a preda.

Lingua TranScript, cu pagina oficială LinguaTranscript.ro, vine în întâmpinarea publicului cu o oferta atractivă privind cursurile de limbă străină desfășurate online. Acestea se adresează atât cursanților adulți, cât și elevilor, implicit companiilor.

Ce trebuie să știți despre cursurile disponibile la Lingua TranScript

Totul se va desfășura online. Cu acces la internet și un device bun care să vă mențină conectați la curs totul va fi practic și comod. Profesorul care susține cursul poate răspunde cursanților, așadar nu este genul de curs monolog sau înregistrare vizionată. Este curs interactiv.

Din portofoliul Lingua TranScript pot fi alese nu doar cursurile de limba engleză, ci și curs de limbă germană, franceză, italiană, spaniolă, română. Fiecare curs este structurat pe nivel diferit de cunoștințe. Ședințele sunt în număr total de 26 și au o durată de 90 de minute fiecare.

Nu știți care este nivelul cunoștințelor? La cursurile de grup va fi organizată și o testare, gratuită, pentru ca fiecare cursant să stie la ce nivel de cunoștințe de limbă străină se încadrează.

Limba engleză, necesară zi de zi

Bariera lingvistică poate impune piedici. Sunt șanse atât în viața personală, cât și în cea profesională de a vă baza pe cunoștințele de limbă engleză și a avansa, a descoperi noi contexte și oportunități. Companiile sunt tot mai alerte acum în a selecta candidații care au cunoștințe de limbă străină. Aceștia pot deveni pioni importanți în relațiile cu partenerii străini și pot contribui, deci, la dezvoltarea companiei.

Înțelegem pe deplin ce rol important pot avea cunoștințele de limbă străină. Optați pentru cursuri limba engleza Bucuresti și nu veți regreta investiția într-un curs de acest tip, ce va aduce multiple avantaje pe termen lung. Lingua TranScript, centrul de limbi străine, vă întâmpină cu o varietate de cursuri acreditate. 90 de minute, în 26 de sesiuni înseamnă acces la un bagaj de cunoștințe care vă inițiază în această lume sau vă ajută să aprofundați cunoștințele de limbă engleză.

Contact:

office@linguatranscript.ro

0722333081

Lingua TranScript a fost înființat în 2006 de către antreprenoarea Manuela Meleandră (https://ro.linkedin.com/in/manuelameleandra). Tot ea este cea care se ocupă și de managerierea centrului de limbi străine.

Scopul Centrului de limbi străine Lingua TranScript este satisfacerea cerinţelor clienţilorpromovarea şi construirea culturii calităţii privind serviciile oferite în domeniul limbilor străine şi al traducerilor.

Ca şi centru de limbi străine şi traduceriLingua TranScript doreşte să devină o companie model privind dezvoltarea competenţelor de comunicare lingvistică, promovând relaţii reciproc avantajoase la toate nivelurile.

Calitatea serviciilor, experienţa, competenţa personalului şi dorinţa de a oferi clienţilor satisfacţia obţinerii unor rezultate profesionale remarcabile sunt factorii dezvoltării rapide a companiei noastre.

About Post Author

Lasă un răspuns