William Balfour, cumnatul cântăreţei şi actriţei Jennifer Hudson, a fost condamnat la închisoare pe viaţă marţi, de Tribunalul din Chicago, care l-a găsit vinovat de asasinarea mamei, a fratelui şi a nepotului artistei americane.
 William Balfour, căsătorit cu sora actriţei, Julia, de care se despărţise, a fost găsit vinovat în luna mai pentru această crimă triplă comisă în octombrie 2008, când a pătruns prin efracţie în casa familiei Hudson şi i-a asasinat- prin împuşcare – pe mama cântăreţei, Darnell Donerson, în vârstă de 57 de ani, pe fratele ei Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani, şi pe nepotul ei Julian King, în vârstă de şapte ani.

Mama şi fratele actriţei, Darnell Donnerson, respectiv Jason Hudson, au fost asasinaţi în locuinţa lor din Chicago, pe 24 octombrie 2008.

Trei zile mai târziu, poliţia a descoperit într-un vehicul abandonat cadavrul nepotului actriţei, Julian King, care fusese dat dispărut.

Acuzatul a pledat nevinovat şi, cu puţin timp înainte de pronunţarea sentinţei, a continuat să îşi susţină nevinovăţia.

Judecătorul Charles Burns a pronunţat sentinţa de triplă condamnare pe viaţă, fără posibilitate de eliberare condiţionată, aceasta fiind pedeapsa minimă cerută în statul Illinois pentru cazurile de triplu asasinat.

William Balfour a primit în plus 120 de ani de închisoare pentru acuzaţiile de răpire, pătrundere prin efracţie într-o locuinţă şi deţinerea unui autoturism furat.

Traficant ocazional de droguri, el a fost acuzat că a acţionat astfel pentru a se răzbuna pe soţia lui, Julia, care ceruse divorţul.

Această tragedie care a lovit familia actriţei şi cântăreţei, care locuia în sudul oraşului Chicago, a avut loc la mai puţin de doi ani după ce Jennifer Hudson, care a devenit celebră după participarea la emisiunea "American Idol", a obţinut premiul Oscar graţie prestaţiei sale din musicalul "Dreamgirls".

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani, care şi-a lansat anul trecut cel de-al doilea album de studio, intitulat "I Remember Me", şi a interpretat celebra piesă "I Will Always Love You" lansată de Whitney Houston, în februarie, la gala premiilor Grammy, a asistat la întregul proces al fostului ei cumnat, alături de sora ei şi de partenerul ei de viaţă, David Otunga.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

Lasă un răspuns