În urmă cu o lună, Dj Pagal (40 de ani) a trecut prin momente cumplite după ce a făcut un accident cu motocicleta și a ajuns la spital cu răni grave. Fostul iubit al Cosminei Păsărin se afla în Ibiza atunci când s-a produs nefericitul eveniment, iar după o săptămână în care a fost în comă, şi alte trei de stat în pat, el se simte mai bine. A şi publicat o imagine din spital, unde apare cu zâmbetul pe buze, dar total schimbat din punct de vedere fizic.

Din cauza accidentulul cumplit prin care a trecut, Dj Pagal este vizibil slăbit, dar recunoscător că trăiește și că s-a trezit din comă.

Andrei Moțoc, pe numele real, a avut curaj să publice o fotografie din spital, în care le-a arătat tuturor cât de mult l-a desfigurat accidentul din Ibiza. „Este o zi minunată și am o viață nouă, pe care o voi aprecia la maxim. Dumnezeu există! Vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor și oamenilor care s-au gândit la mine în acestă perioadă. Vă promit că, pe viitor, o să dau ce-i mai bun din mine. Realitatea este că am supraviețuit și pentru că v-ați gândit, v-ați rugat pentru mine”, spune Pagal, care s-a mutat în Ibiza să mixeze în cele mai cunoscute cluburi de acolo.

„Nu am scris acestă postare pentru aprecieri, vreau doar să subliniez că trăiesc și datorită faptului că Sorana, fosta mea soție, Maia, fetița mea, și mama mea au fost lângă mine, la spital și asta m-a ajutat enorm”, a mai răspuns el fanilor.

About Post Author

Lasă un răspuns