Ozana Barabancea a slăbit în jur de 40 de kilograme de când s-a apucat de dietă. Artista a dezvăluit în ce constă noul ei stil de viaţă şi ce are voie să mănânce."Nu mănânc pâine, nu beau sucuri acidulate şi nu mai mănânc alimente sintetice, nu neapărat pentru că aş urma această cură, ci pentru simplul fapt că cele enumerate pot fi catalogate drept otravă pentru şobolani. Pentru ca dieta să aibă rezultat nu mănânc nimic după ora 19 şi beau foarte multă apă", a declarat Ozana pentru gandul.info.
 

Cântăreaţa nu se va apuca de sport decât când va ajunge la o anumită greutate. Până atunci trebuie doar să aibă grijă ce consumă.

„În momentul de faţă consum un numar mic de calorii, fapt ce nu-mi permite practicarea vreunui sport. În plus, antrenamentul sportiv provoacă în organism nevoia de glucide, de zaharuri – elemente ce-mi sunt interzise. Deci, la acest nivel regimul este doar alimentar. Fireşte, odată stabilizată greutatea, deci imaginea de ansamblu, ceea ce a rămas din corpul meu trebuie tonifiat prin şedinţe intensive. La acest punct, voi angaja, din nou, un specialist. Ce constat, apropo de acest aspect, este eroarea făcută de mare parte a femeilor ce încearcă să slabească urmând cure de slăbire prin înfometare în timp ce fac sport. Dereglarile, mai ales de ordin fiziologic, sunt uneori ireparabile în cazul urmării unei astfel de cure slăbire", a punctat ea.

Ozana mărturiseşte că a trecut prin momente extrem de dificile, mai ales că i se făcea poftă de dulciuri.

„Am avut momente în care organismul meu simţea nevoia de dulce. În speţă, efortul vocal susţinut, mai ales la momentul recitalurilor, se sprijină pe energia furnizată din surse glucidice. Am încercat pe cât posibil să înlocuiesc sursa de dulce cu una proteică. Şi a funcţionat. Evident, au fost şi momente de sevraj sau de derapaj de la linia regimului urmat, dar nu s-a pus nici un moment problema înfometării", a spus ea.

Lasă un răspuns