Concert trupa CROWD CONTROL @ Club Control 

Lansarea EP “GAME OVER!”

24 septembrie 2013; ora: 21:00

Trupa Crowd Control lansează primul EP “GAME OVER!”, marți – 24 septembrie, în club Control din București.

Evenimentul va fi un performance care va îmbina beaturile electro-fusion cu proiecțiile video, complementând astfel mesajul și conceptul vizual al trupei. Invitatul special al evenimentului este INDIE JULES, care va incheia seara pe ritmuri de indie-electronic.

Crowd Control este o nouă trupă underground din peisajul local, care a născut din pasiunea pentru muzica electronică experimentală: Andrei Bucureci – vocals, spoken-word, Răzvan Gabăr – sintetizatoare, pian și Coshmelin – tobe, percuție. 

Performance-urile live Crowd Control îmbină experiența audio cu cea video, care a născut din colaborarea cu artista-video Ileana Szasz, responsabilă și de primul clip oficial Crowd Control: RockNRolla

Sound-ul trupei și versurile rezonează cu energia activistă și conștiința socio-politică care există în fiecare dintre noi.

Concertele trupei sunt o pretinsă eliberare din încorsetarea socială, de aici și denumirea metaforică “Crowd Control”.

Primul EP al trupei, “GAME OVER!”, a fost înregistrat în colaborare cu chitaristul Alex Răduț, de către Marius Costache la Next Dog Studio. Piesele care se regăsesc pe acest material discografic și pe care veți avea ocazia să le ascultați live în concert sunt:

1. CROWD CONTROL

2. ROCKN’ROLLA

3. INI

4. FAILURE

Lasă un răspuns