Cristi Minculescu si Nutu Olteanu urmeaza sa sustina primele lor concerte din nou impreuna, la Craiova, in aer liber, pe 31 mai si la Bucuresti, in Club Route 66,  in data de 1 iunie, alaturi de Anders Diephuis si Ken Sundberg, doi muzicieni suedezi.
 
In toamna anului trecut, Cristi Minculescu a anuntat ca paraseste definitiv trupa Irissi a comunicat public ca este vorba de o hotarare definitiva, dar ca el ramane deschis oricaror colaborari artistice si ca va reveni in Romania ori de cate ori va fi solicitat sa sustina concerte.
 
Fondator al trupei Iris (alaturi de Emil Lechinteanu si Nelu Dumitrescu), compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in anii ’80, Nutu Olteanu s-a stabilit in Suedia la inceputul anilor ’90, urmandu-si cariera de instrumentist, solist vocal si profesor de muzica. Nutu Olteanu anunta ca s-a alaturat noului proiect al lui Cristi Minculescu “cu inima deschisa”.  Repertoriul va reuni “piese antologice din patrimoniul Iris, dar si doua compozitii noi”, alaturi de “cateva preluari omagiale din istoria muzicii mondiale”.
Route 66 – Calea Victoriei 50 – the new IT PLACE in town pentru iubitorii de muzica live si concerte de calitate din Bucuresti. Cu un sunet impecabil si cu o atmosfera de fiecare data speciala, Route 66 a atras nume importante ale muzicii romanesti, intre care Holograf, Ovidiu Lipan Tandarica, Directia 5, Horia Brenciu sau Alexandra Ungureanu.
 
Rezervari: 0735 350 350

Lasă un răspuns