Razboiul dintre Cristi Brancu si Sanziana Buruiana nu este nici pe departe incheiat. Dupa ce sexoasa blonda a declarat ca atacurile "jurnalistului dubios" sunt nejustificate, prezentatorul emisiunii "Agentul VIP" posteaza o replica pe blog in care, dupa cum afirma, ii raspunde in treacat divei.

"Nu mă cobor să-i răspund decât în treacăt Buruienei, lovită în amorul propriu, localizat în zona bustului, căci altceva nici nu are. Ar fi greu să explice, în calitate de absolventă de ASE (căci oricine trece azi prin şcoală ca gâsca prin apă), unde a folosit pregătirea pe care o are şi, mai ales, să ne explice cum de are tocmai un bărbat deloc sărac? De fapt, profesie are fata asta? Arătătoare de sâni?!", notează soţul Oanei Turcu pe pagina sa personală.

Pentru a arăta că este un jurnalist profesionist şi bine informat, Brancu a decis să desconspire viaţa intimă a "panaramelor". Realizatorul tv a numit-o indirect scroafă pe Sânziana, atenţionând-o chiar că respiră aerul de pomană.

""

"Spre tristeţea amplă a panaramelor care se simt lezate de recentele postări, am să mă mai ocup de ele, inclusiv cu detalii noi despre activitatea lor intimă, întrucât asta e rolul unui jurnalist. Cum, n-aţi înteles?! Nu e cu poze aici, ca-n revistele de paparazzi, unde vă regizaţi voi subiectele?! Ştiu, am făcut chestiuni decente în viaţa mea, dar e o vreme în care trebuie să cureţi la porci. N-am scris, retineţi, scroafe, căci mă gândeam că se prăbuşesc mimozele-n depresie".

Lasă un răspuns