Cream, alias Claudia Pavel, calca pe urmele Monicai Gabor, scrie cancan.ro. Artista s-a mutat in SUA si vizeaza sa devina un mare star la Hollywood.

Fosta membra a trupei Candy spune ca in fiecare saptamana merge la cursurile de actorie, ba chiar a avut ocazia sa mearga la o petrecere data de producatorul Quincy Jones, la care au participat staruri ca Puff Daddy sau Naomi Campbell.

"Iau lectii de actorie de 3 ori pe saptamana pentru ca eu am terminat teatru si film in Romania, dar mi-am dorit sa iau lectii de actorie in engleza pentru ca sunt pasionata de actorie la fel de cum cum sunt si de muzica. Locuiesc langa Hollywood, in Beverly Hills. E un sentiment minunat cand treci pe langa carpete rosii, pe langa actori la cafenea, la coada la un croissant. Am sentimentul ca sunt in locul care trebuie sa fiu.

Anastasia Soare m-a dus la o petrecere la Quincy Jones acasa, acolo erau Puff Daddy, Naomi Campbell, o groaza de actori. Este minunat, imi doresc sa ajung la acelasi nivel" a povestit Claudia Pavel.

 

 

 

Sursa: www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns