CRBL și Oase au câștigat Asia Express – sezonul 2 și premiul de 30.000 de euro. În finală, i-au învins pe Ruby și Robert. Astfel, Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express, a ajuns astăzi la final.

Cum a facut Oase rost de masina!

Cum a facut Oase rost de masina! CRBL: "Gata, frati-miu, te insori?" >> http://bit.ly/2DiAoZB

Geplaatst door Asia Express Romania op Dinsdag 16 april 2019

„Nu mi-a venit să cred ca e real ce se întâmplă. Abia atunci când Gina s-a apropiat, foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă de la Asia Express… câștigă acest sezon”, a spus, fericit, CRBL. imediat după câștigarea finalei.

„Este cea mai tare experiență și avem mulți ani să povestim tuturor, pentru că e o experiență incredibilă. Acum… vreau acasă, dar vă garantez că, în 2-3 săptămâni, o să ne fie foarte dor”, a mai spus el. „Chiar am reușit să câștigăm Asia Express, tu vorbești serios?

Locul 1, pentru prieteneia noastră, a meritat toată așteptarea asta de 14 ani, din secunda în care ne-am cunosut până acum”, a afirmat și partenerul său, Oase.

https://www.facebook.com/asiaexpressromania/videos/2138050322975942/

„Ar fi fost frumos să terminăm toata aventura asta pe locul 1, dar faptul că am ajuns pe locul 2 nu schimbă cu nimic ceea ce am trăit noi aici. Plang, acum, pentru că s-au strâns foarte multe emoții tot timpul, dar sunt fericită că am mers până la capăt, împreună”, a spus Ruby.

În urmă cu zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure.

Pe ultima sută de metri, Oase, CRBL, Ruby și Robert, cei care au dovedit că își merită locul în competiție, au fost nevoiți să își adune, cu ultimele forțe, toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului.

„Sentimentul de a fi într-o finală e o combinație foarte frumoasă între mulțumire, fericire, mândrie, merit, muncă, stres. E un sentiment plăcut. La Asia Express nu ai cum să te trezești în finală. Ruby și Robert sunt o echipă puternică, au ceva și funcționează.

O să fie destul de greu ca noi să câștigăm” , mărturiseau CRBL și Oase, înainte de ultimul act al show-ului.

Maratonul finalei a dublat provocările pentru finaliști Gina Pistol, prezentatoarea acestui show, alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, a dat startul ultimei ediții a celui de-al doilea sezon Asia Express la The Gate of India, un monument iconic al Mumbaiului.

Maratonul finalei a dublat provocările pentru finaliști, căci pe lângă misiuni, vedetele au fost nevoite să răspundă corect și la o serie de întrebări cheie legate de parcursul lor în competiție. Lucrurile s-au complicat și mai mult, căci pentru a avea acces la întrebări, perechile trbuiau să deblocheze o tabletă, iar fiecare cod care urma să fie introdus se regăsea în indiciile regăsite pe traseu, în ultima cursă de pe Drumul Elefantului.

Ultimul maraton a purtat o echipă norocoasă spre cea mai frumoasă victorie, o amuletă de aur în valoare de 30.000 de euro, dar și titlul de câștigători ai celui de-al doilea sezon.

Astfel, echipa formată din CRBL și Oase a reușit să depășească provocările unei finale în care adrenalina s-a regăsit la fiecare pas și, astfel și-au adjudeca victoria la finalul ediției.

About Post Author

Lasă un răspuns