CRBL împreună cu trupa sa, Freakquency, pe care telespectatorii au văzut-o evoluind în emisiunea “Românii au talent” difuzată de ProTv ne vor reprezenta Å£ara la Campionatul mondial de break dance BOTY (Battle of the Year).

 

Acesta este ÅŸi motivul pentru care CRBL va lipsi de la emisiunea pe care o prezintă la ProFM de luni până vineri de la ora 19.00, dar absenÅ£a sa, pe lângă faptul că va fi motivată, e pe cale să îi facă foarte mândri pe români.

 

CRBL ÅŸi trupa sa va pleca în Grecia, la Salonic, pe 26 mai, urmând ca pe 27 ÅŸi 28 mai să participe la BOTY Balckani – competiÅ£ie pe care, dacă o vor câÅŸtiga se vor califica pentru marea finală.“Acesta este un vis al nostru pentru care ne antrenăm de foarte mult timp”, spune artistul, care în această săptămână va vorbi ÅŸi la ProFM despre probele prin care vor trebui să treacă toÅ£i concurenÅ£ii ÅŸi despre importanÅ£a acestei competiÅ£ii, la care trupa Freakquency a participat în ultimii doi ani consecutiv.

 

Ei s-au clasat prima dată pe locul III, apoi pe locul II, iar în acest an, cu susÅ£inerea din partea liceenilor ÅŸi a ascultătorilor ProFM luptă împreună cu CRBL pentru primul loc. DeÅŸi are emoÅ£ii, DJ-ul ProFM este încrezător că show-ul pregătit va avea succes.

Sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns