Incepind cu data de 14 noiembrie, CRBL a avut pentru prima data propria emisiune de tv, la MTV.

 

Artistul a fost in direct atat la ProFM cat si la MTV, si pe langa responsabilitatea de DJ, el a stat de vorba cu ascultatorii si telespectatorii sai.

 

DJ ProFM, CRBL, are incepind de luni, 14 noiembrie, prima sa emisiune de televiziune. Dupa ce pana acum a fost tot timpul in postura de invitat, artistul devine de acum gazda, timp de doua ore, de luni pana vineri de la 19.00 la 21.00, la MTV.

 

Ascultatorii pot sa il si vada pe CRBL in studioul ProFM si au ocazia ca, la MTV, sa urmareasca tot ce face DJ-ul in timpul emisiunii "CRBL e ProFM”. Dat fiind ca aceasta este prima lui aparitie in calitate de host, artistul recunoaste ca nu e ocolit de emotii.

 

"Sunt foarte emotionat pentru emisiunea mea de la ProFM care de luni o sa inceapa live pe MTV. Recunosc faptul ca am emotii si pentru ca sunt in direct atat la radio cat si la tv si este prima data cand fac acest lucru. Ma adresez acum ascultatorilor mei care stiu ca vor fi langa mine si pe MTV: va promit tuturor ca in prima editie am sa va invat cate ceva din ce stiu eu. Kendama, dans, dj, beat box, toate tampeniile pe care le mai fac. Sunt convins ca ne vom distra copios impreuna, mai ales ca asa cum stiti, voi intra in direct cu voi la telefon”, a declarat CRBL.

 

 

Lasă un răspuns