Ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viaţa sa, dar s-a văzut nevoită să renunţe la unele bucurii din cauza sănătăţii subrezite. Atinsă de o gripă rebelă şI după o noapte nedormită din cauza emoţiilor, Cornelia Catanga nu şi-a însoţit fiul la Conservator, în prima zi de studenţie a acestuia.Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga şI a lui Aurel Pădureanu a participat ieri la festivitatea de deschidere a anului universitar. Admis la Conservator cu nota zece, Alexandru şi-a fi dorit, într-o astfel de zi, să o aibă alături şI pe mama sa, însă acesta a trebuit să rămână acasă după ce a făcut o noapte albă din cauza emoţiilor.
În ciuda tuturor problemelor, Alex şi-a continuat visul şI s-a prezentat la Conservator alături de tatăl sau, artistul Aurel Pădureanu. Vizibil emoţionat, tânărul a urcat treptele Universităţii de Muzică şI a dat să intre înăuntru, însă tatăl său a fost recunoscut de personalul instituţiei de învăţământ şI s-a oprit să schimbe câteva vorbe cu aceştia. În ciuda zilei festive şI a tuturor piedicilor întâmpinate, când a picat BAC-ul şI l-a luat în sesiunea de toamnă, pe chipul proaspătului student se putea citi grija, gândul său fiind probabil, acasă, la mama sa.

"Mama nu a venit. Este foarte răcită şI, în plus, din cauza emoţiilor, că încep eu Conservatorul, nu a dormit deloc. A rămas acasă, deşi ar fi vrut să mă însoţească"                                                                             

About Post Author

Lasă un răspuns