Stefan Hrusca si Fuego, artisti extrem de populari in aceasta perioada a anului, sunt subiectul unui unui material ironic postat de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, pe blogul sau.

 

"Am intrat in luna lui Hrusca si-a lui Fuego. Unul este Mos Nicolae, altul Mos Craciun. Alegeti voi care cum este…E totuna. In toate magazinele, hotelurile, lifturile, cofetariile in care intri, o sa se auda de undeva, dintr-o boxa, cele doua voci ninse, nascute si vandute sa aduca iarna. Mie, imi aduc doar frig si niciun pic de caldura. Liniste, nici atat. Am inceput sa asociez ideea de frig cu poza lui Stefan Hrusca. Cum vine frigul si mirosul de iarna, trebuie sa fie pe un perete, pe strada, un afis cu poza lui si ”concert extraordinar de Craciun”.

 

Fuego nu-si mai pune poza pe afis. S-a prins mai repede…Nu pot sa cred ca sunt artisti care asteapta 1 luna pe an ca sa se simta artisti. Nu pot sa ma prefac ca ei nu se prefac…", scria Cornel Ilie in urma cu trei zile.

 

"Si nu sunt ironic cand spun artisti. Pentru ca sunt doi interpreti foarte valorosi, fiecare cu un public extraordinar de mare, cu voci foarte bune, cu o chemare la mase de oameni de invidiat(cateodata). Ce ma tine departe de spiritul propus de cei doi este marketingul ipocrit pe care il propun de atatia ani", a adaugat artistul.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns