Music Channel si Utv adauga inca patru nume de top pe lista artistilor care vor urca pe 14 septembrie pe scena Romanian Music Awards de la BrasovCorina,Andreea BanicaAlex Velea si Puya promit un show complet.
 
Romanian Music Awards este, cu siguranta, evenimentul muzical din fiecare an care mobilizeaza intreaga industrie muzicala din Romania: atat artistii, cat si fanii acestora se pregatesc intens pentru un spectacol cu adevarat impresionant.
 
Daca la editia de anul trecut Alex Velea a lansat in premiera hitul Minim doi, asteptam cu nerabdare sa vedem cu ce ne va surprinde anul acesta, el fiind recunoscut pentru showurile de exceptie pe care le pregateste in detaliu alaturi de trupa sa de dansatori profesionisti. De asemenea, suntem curiosi ce tinute vor alege pentru show Corina si Andreea Banica, fiind stiut faptul ca amandoua sunt adevarate fashion icon-uri care abordeaza intotdeauna tinute incredibil de sexy.
 
Punctul culminant al evenimentului, pe care publicul il asteapta cu sufletul la gura, ramane decernarea premiilor pentru fiecare dintre cele 14 categorii. Cel mai votat artist pleaca acasa cu un trofeu mult dorit. Anul acesta,  Puya, gazda editiei din 2011 de la Brasov si cel care a primit premiul pentru Best Hip Hop in 2009 de la Ja Rule, este nominalizat la Best Male si Best Hip Hop.
 
Toti artistii pot fi votati pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul!
 
Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00. 
 
Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
 

Lasă un răspuns