In perioada 14-16 octombrie, la World Trade Center Bucuresti se va desfasura cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment dedicata artei tatuajelor, body-piercing-ului si body painting-ului.

Noptile vor fi petrecute in clubul Fire, incepand cu “welcoming party”-ul de joi si pana duminica seara la petrecerea de final a conventiei.

Renumiti artisti de peste hotare vor fi prezenti la World Trade Center Bucuresti pentru a-si arata maiestria: George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck’s Tattoo (Finlanda), Remis Cizauskas (Irlanda) si multi altii.

Daca in timpul zilei cei mai talentati artisti vor lucra pe pielea romanilor veniti la conventie, ascultand muzica DJ-ului Radu Crisan, in timpul serilor conventiei va fi muzica live dupa cum urmeaza:

– Joi – concertul „Up to Eleven”
– Vineri – noapte nebuna cu Nightlosers. Original “Ethno-Blues-Band” din Romania, trupa recunoscuta pentru talentul de a impleti acustic muzicile traditionale din estul europei si „blues”-ul american, plusand in amestesc pasiune, umor, talent si dedicatie, va incepe noaptea de petrecere cu voie buna intr-un mare stil caracteristic.
– Sambata – "Hellz Ballz – Romanian AC/DC tribute band” si Ski King (DE) – „urmasul lui Elvis Presley şi Johnny Cash”.

DJ Radu Crisan va mixa pe parcursul celor 3 zile de conventie.

Biletele costa 30 ron/zi, iar abonamentele costa 70 RON pentru intreaga perioada a Conventiei Internationale de Tatuaje.
In pret este inclus si accesul la afterparty-urile din Clubul Fire. Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro si myticket.ro.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns