De 1 si 2 iunie 2013, la Teatrul Giulesti din Capitala se va desfasura CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII a, organizat de Asociatia CONIL si Opera Comica pentru Copii, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti. 
In paralel, in foaier va fi organizat targul de oferte educationale KIDs SUMMER FAIR 2013 editia a III-a. 

CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII a isi continua traditia, devenita deja renume, a promovarii talentelor artistice de la cele mai fragede varste, si va aduce pe scena Teatrului Giulesti un numar de aproximativ 1300 de copii din peste 30 de institutii de invatamant privat si de stat gradinite, scoli, cluburi pentru copii, scoli special sau centre de plasament din Bucuresti si din tara. 

CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII a isi propune inca o data sa sprijine cat mai multi copii cu nevoi educationale speciale, dar si cu talente deosebite, in formarea lor artistica, pe drumul spre integrarea sociala, in randul copiilor tipici, si in invatamantul de masa. 

Astfel, pe scena vor fi prezenti cu momente artistice variate, copiii de la Scoala de Ambliopi Austrului din Capitala, cei de la Centrul nr. 3 pentru 
Hipoacuzici sau din cadrul Liceului Tehnologic Special Regina Elisabeta 
si multi, multi altii. 

De pe scena festivalului nu vor lipsi momentele de dans clasic, modern si contemporan, dansurile populare, recitalurile muzicale si de poezii, demonstratiile de arte martiale sau momentele teatrale. Dincolo de bucuria prezentei pe scena de spectacol, toti micii artisti vor primi diplome, cadouri si premii generoase. 

Simultan, in foaierul Teatrului Giulesti va fi organizat targul de oferte educationale KIDs SUMMER FAIR 2013 editia a III-a, care va aduce cu sine numerosi invitati surpriza, ateliere recreative si distractive Fun Science sau animatie pentru copii – si spectacolele de teatru din foaier. 

Evenimentul se adreseaza tuturor ofertantilor de produse si servicii pentru copii si adolescenti intre 3 si 18 ani: edituri, institutii de invatamant, medicina pentru copii, locuri de joaca, producatori de jucarii, imbracaminte si incaltaminte, s.a. 

CONIL FEST are o bogata si frumoasa istorie: din anul 2009, data lansarii sale, festivalul a crescut de la 200 de copii reuniti pe scena de spectacol, la peste 1000, pe parcursul editiilor sale bi-anuale de vara si de iarna. 

La cea mai recenta editie a sa, a VI-a, din luna decembrie 2012, CONIL FEST a adus pe scena Palatului National al Copiilor peste 1200 de copii talentati, intr-un eveniment descris de participanti ca fiind un deplin succes. 
Intrarea este libera.

Lasă un răspuns