Sambata, 16 iunie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti are loc evenimentul aniversar 11 years of Nights.ro, avandu-i ca headlineri pe Matthias Tanzmann (Moon Harbour), Guti – live (Desolat) si pe Francesca Lombardo (Crosstown Rebels).

 

Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, va pregatim un concurs SPECIAL, destinat exclusiv vizitatorilor nostri fideli. Din punct de vedere al premiului pus in joc, fiecare castigator (dintre cei 10 alesi la sfarsitul concursului) va primi 5 invitatii simple la eveniment. Pe langa activarea contului de facebook, la care am tot apelat in trecut, dorim sa ne raspundeti si la o intrebare in cadrul e-mail-ului cu dovada pe care urmeaza sa ni-l trimiteti la adresa de e-mailconcurs@nights.ro.

 

Astfel, participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

 

– sa puna afisul oficial "11 years of Nights.ro" ca si poza de profil pe contul personal de Facebook

 

– sa puna cover photo "11 years of Nights.ro" – disponibila pe www.facebook.com/nights.ro – pe noul lor Timeline

 

– sa captureze (cu print screen – formate acceptate JPG, GIF sau PNG) Wall-ul personal de Facebook

 

– sa trimita dovada prin e-mail la concurs@nights.ro

 

– sa raspunda in e-mail-ul cu dovada la intrebarea "Care component [a:rpia:r] a mixat in calitate de invitat special al evenimentului 10 years of Nights.ro ?"

 

Dorim tuturor participantilor mult succes! Ne vedem sambata, 16 iunie 2012, la cel mai asteptat eveniment al inceputului verii 2012 >> 11 years of Nights.ro

 


Lasă un răspuns