La cateva luni de la concertul sustinut de ‘Young the Giant‘ in magazinul Apple din Soho, concertul devine disponibil spre achizitionare in magazinele iTunes.

 

Young The Giant ‘Live From Soho‘ contine interpretarea live a opt melodii din data 6 iulie 2011.

Trupa s-a bucurat de un succes rasunator anul acesta: au lansat doua hit-uri: ‘My Body‘ si ‘Cough Syrup‘, recenzii muzicale pozitive si au concertat in unele dintre cele mai importante festivaluri muzicale din lume. Primul lor single, ‘My Body‘, a ajuns pana pe locul 4 in topurile ‘alternative’, trupa interpretand piesa si la MTV Video Music Awards. Cel de-al doilea lor single, ‘Cough Syrup‘ se indreapta spre primele cinci pozitii din topurile de specialitate.

 

Pe data de 18 octombrie s-a anuntat ca ‘Young the Giant‘ vor urca pe scena MTV Unplugged, debutand online pe unplugged.mtv.com la ora 7:00 pm EST, pe 9 noiembrie. Printre piese care vor fi cantate in cadrul sedintei unplugged se numara piese de pe albumul omonim al trupei, dar si un cover.

In plus, ‘Young the Giant‘ sunt nominalizati in cadrul galei MTV Music Group O Music Awards in categoria ‘Best Artist With A Cameraphone’. Castigatorii din cadrul premiilor ‘The MTV Music Group O Music Awards‘ vor fi anuntati pe data de 31 octombrie, incepand cu orele 11:30 pm ET, pe OMusicAwards.com.

Young The Giant ‘Live From Soho‘ contine:

1. Strings (Reprise)
2. I Got
3. Apartment
4. Cough Syrup
5. Shake My Hand
6. God Made Man
7. Islands
8. My Body

Sursa: SuperMuzica

Lasă un răspuns