Biletele pentru concertul de duminica, 12 iunie, se vand in ritm alert

    Noua productie artistica a violonistului olandez André Rieu va fi prezentata cu succes si in acest in an, in Piata Constitutiei din capitala.

    Pe 11 si 12 iunie, indragitul artist va evolua alaturi de membrii orchestrei sale Johann Strauss, in prezenta admiratorilor numerosi veniti din toata Romania, dar si din tarile vecine, pentru a savura cele peste trei ore de spectacol total.

    Muzica, dansul si teatrul se vor reuni pe aceeasi scena pentru a crea acea atmosfera unica de basm si pentru a le oferi tuturor spectatorilor clipe de neuitat.

    Desi, anul trecut a sustinut nu mai putin de sapte concerte, André Rieu este asteptat in continuare si se bucura de entuziasmul publicului din tara noastra.

    Asa se face ca, primul concert pe care il va sustine, sambata, 11 iunie, de la ora 20:30, este aproape sold-out.

    Doar cateva locuri au mai ramas libere pentru aceasta reprezentatie, iar biletele disponibile la cel de-al doilea concert, pe care il va sustine duminica, 12 iunie, sunt la mare cautare mai ales, acum, in preajma Sfintelor Sarbatori de Pasti, constituind un cadou deosebit.

    Persoanele care nu doresc sa piarda sansa reintalnirii cu muzica maestrului André Rieu, isi pot procura biletele prin intermediul agentiei de bilete EVENTIM, de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV sau online, accesand www.eventim.ro.

    A reusit sa revitalizeze valsul la nivel international cu spectacolele sale extravagante, pline de emotie.

    Detinatorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vandut pana in prezent peste 35 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lume.

    In fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul si numerosi solisti internationali sustin 100 de concerte in intreaga lume, cu peste un million de spectatori.

    Turneele violonistului olandez au intrat in Billboard’s Top 10 in fiecare an, incepand din 2004.

    André Rieu a inceput sa ia lectii de vioara la varsta de 5 ani, fiind incurajat de tatal sau, André Rieu Sr., dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg si al Operei din Leipzig.

    In 1967, Rieu a studiat vioara la Conservatorul din Liege, iar, mai tarziu, la Conservatorul din Maastricht, pana in 1973.

    In 1974, Rieu s-a mutat la Conservatorul Regal din Bruxelles, unde profesor i-a fost Andre Gertier.

    Si-a terminat studiile in 1977, cand a primit Premier Prix si canta pe o vioara Stradivarius fabricata in 1667.

    Cea mai mare dorinta a sa a fost sa popularizeze muzica intr-atat incat oamenii sa-si aduca aminte ca viata este cel mai frumos lucru care li se poate intampla. Si a reusit.

About Post Author

Lasă un răspuns