Admiratorii trupei The Original Blues Brothers Band care nu doresc sa piarda sansa de a lua parte la concertul de la Bucuresti, trebuie sa isi schimbe planurile pentru ziua de marti, 11 octombrie 2016.

     Desi, evenimentul urma sa se desfasoare in data de 18 octombrie la Sala Palatului, reprezentantii oficiali ai trupei au anuntat modificari de ultim moment, asupra intregului turneu european al trupei.

     Prin urmare, promoter-ul evenimentului de la Bucuresti a obtinut acordul favorabil al acestora privind desfasurarea concertului The Original Blues Brothers Band cu o saptamana mai devreme, mai exact pe 11 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

     Biletele achizitionate pana la acest moment, raman valabile, pastrandu-si pozitionarea fata de scena si nefiind necesara schimbarea lor.

     In continuare, persoanele interesate isi pot procura biletele pentru concertul The Original Blues Brothers atat online prin intermediul platformelor www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro www.startickets.ro si www.eventim.ro, cat si de la casa de bilete Ticketnet deschisa in Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, magazinele DIVERTA, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines.

     Preturile acestora variaza in funcite de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

Cat.IV – 65 lei,

Cat.III – 90 lei,

Cat.II – 140 lei,

Cat.I – 200 lei,

VIP – 300 lei.

    Promoterii concertului, Asociatia Culturala Spectaculis, declara:

    "Speram ca aceasta schimbare de data nu va cauza probleme majore in randul persoanelor care au cumparat deja bilete si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.

    Totusi, suntem multumiti ca evenimentul de la Bucuresti nu a fost inclus in lista reprezentatiilor suspendate din cadrul turneului european si ne bucuram ca am obtinut acordul favorabil de a fi prezentat publicului spectator din Romania, cu o saptamana mai devreme.

     Suntem convinsi de faptul ca pe 11 octombrie, iubitorii de muzica live vor fi prezenti la Sala Palatului intr-un numar cat mai mare pentru a se bucura de o seara magnifica pe ritmul muzicii blues de calitate".

     Informatii concert:

     The Original Blues Brothers Band, una dintre cele mai iubite trupe din peisajul muzical mondial, recunoscuta si pentru succesul urias al filmului ce ii poarta numele, va face show toamna aceasta la Bucuresti.

     Concertul legendarului grup de muzicieni americani, reprezinta o premiera pentru iubitorii de blues din Romania.

     The Original Blues Brothers Band au fost si sunt cap de afis in cele mai importante festivaluri de Jazz si Blues din Europa, cum ar fi Nimes Fair in Franta, North Sea Jazz Festival in Olanda, Pistoia Blues Festival in Italia si Montreux Jazz Festival in Elvetia.

     O experienta deosebita a avut loc in Paris, unde band-ul a oferit trei nopti de concerte sold-out fara precedent, in iubitul Olympia Theater, unde scaunele au fost scoase pentru prima data in istoria salii, in vederea acomodarii numarului mare de persoane.

     Alaturi de Steve Cropper "The Colonel" (chitara) si Lou Marini "Blue Lou” (saxofon), doi dintre membrii band-ului original, vor fi prezenti actualii membri ai grupului, John Tropea "Smokin John" (chitara), Leon Pendarvis "The Lion" (clape), Eric Udel "The Red" (bass), Lee Finklestein "Funkytime" (tobe), Larry Farrell "Trombonius Maximus" (trombon), Steve Howard "Catfish" (trompeta), Rob Paparozzi "The Honeydripper" (voce si muzicuta), Bobby Harden "Sweet Soul" (voce) si Tommy McDonnell "Pipes" (voce si muzicuta), mari muzicieni care au colaborat cu nume internationale, precum: Eric Clapton, Ray Charles sau Patti LaBelle.

     In aceasta formula exceptionala ii vom putea aplauda pe 11 octombrie, la Sala Palatului, intr-un show plin de exuberanta.

     Povestea trupei a inceput in 1976, ca parte a show-ului de televiziune american Saturday Night Live, cand actorii John Belushi si Dan Aykroyd au infiintat o trupa pentru cateva sketch-uri in cadrul emisiunii.

     Proiectul a devenit unul de sine statator, iar doi ani mai tarziu grupul a lansat primul lor album, intitulat ”Briefcase full of blues”.

     La scurt timp au cucerit Hollywood-ul cu filmul ”The Blues Brothers”, unde au colaborat cu nume reprezentative ale muzicii jazz si blues precum James Brown, Ray Charles sau Aretha Franklin.

About Post Author

Lasă un răspuns