Ed Sheeran a cântat ieri seară pe Arena Națională, pentru prima dată în România. Aproximativ 50 de mii de fani au cântat alături de artistului britanic. Concertul, din punct de vedere al organizarii, a fost un dezastru total!

„Perfect”, unul dintre cele mai îndrăgite hituri ale cântărețului Ed Sheeran, a fost cântată alături de artist de miile de oameni aflați pe stadion. Spectatorii au aprins luminile telefoanelor mobile și au creat un moment cu adevărat special.

Ed Sheeran a făcut senzație făcându-și apariția pe scenă îmbrăcat în tricoul Naționalei de fotbal a României.

Artistul a fost plăcut impresionat de atmosfera de pe Arena Națională. Cântărețul a declarat că este foarte bucuros că este în România și a fost surprins de faptul că lumea îi știe melodiile, într-o țară unde engleza nu este limba maternă. După concert, artistul va mai petrece câteva zile în țara noastră pentru a vizita anumite locuri.

În deschiderea concertului Ed Sherran a cântat Zara Larsson. Cântăreața și-a început prestația pe Arena Națională la ora 18:00, pe o ploaie torențială.
A urmat pe scenă James Bay. Artistul s-a adresat publicului, spunând câteva cuvinte în limba română: „Bună seara București. Mulțumesc”.

Val de nemultumiri au fost legate de sunetul foarte prost si de frecventele probleme tehnice. Sesizarile publicului au fost legate si de accesul in incinta arenei a unor persoane cu umbrele in timp ce restul, conform regulamentului, nu au venit cu umbrele.

Probleme au fost si la food& drinks , apa servita la pahar, la pret de 8 lei, cozile interminabile si modul de servire. Toaletele din incinta stadionului erau intr-o stare jalnica, apa curenta oprita iar mirosul dezgustator.

Alexandra, fan Ed Sheeran: „Avem bilete pentru sectorul 105,iar scarile de evacuare sunt montatate fix pe acest sector si astfel nu avem cum sa stam pe locurile achizitionate. Nimeni nu stie ce are de facut si unde putem sa stam.”

Nu au fost scoase la vanzare pelerine de ploaie desi atentionarea meteo indica averse puternice.

Unora nu le-a fost verificat rucsacul la intrare. Buletinele nu au fost verificate desi biletele erau personalizate.

Petre, fan Sheeran: „Sa dai 400 de lei pe bilet si sa constati ca ai vederea la scena blocata e normal? Sa nu mai spun ca nu am putut alege locul! Bilete achizitionate in prima zi de vanzare la ora 12.16 !”

Simona: „Ecranul din dreapta scenei se mai distorsioneaza in partea superioara iar cel din stanga scenei nu are vizibilitate buna pt noi din cauza unei boxe.”

Mihaela: „Acces interzis cu umbrele, nu? Atunci pe teren de ce este permis cu ele? Sunt vreo 10 persoane care in timpul ploii aveau umbrele deschise. E pe preferințe sau cum?”

Liliana:  Rusine…jenant..acestea sunt locuri premium…fara vedere la scena…cu un mot de cort in fata…
Jeguri..se putea amplasa la dreapta scenei”

Junona Jackson: „Eu am rămas marcată pe viața de mizeria – nu, e mult mult prea puțin spus, din toalete
A trebuit sa plec pt ca fetița mea nu putut folosi toaleta 
Crunt
Infect”

Пламен Михов: „Awful organization. I am so disappointed. You kept kids more 5 hours standing because you are lacking of any structural organization. I wanted to be at concert of Ed Sheeran not to Zara Larsson or James Bay. You said the concert starts at 18 and the real one started at 21. I would never recommend it. A week ago I was at Manowar concert organized by Loud Concerts – perfect, just perfect. The Warriors strarted 7 minutes after starting hour of 20h and ended at 21:55. And they played without a minute break. At the end of the concert they had sung the Bulgarian Anthem in pure Bulgarian language. Hail to warriors of Manowar, hail to Loud Concerts. What I can say is….Noapte Buna! Definitely I axoected more, much more!”

About Post Author

Lasă un răspuns