Nu peste mult timp, Sala Palatului va fi un adevarat regal al vocilor puternice, sonore, adevarate.

    Si pentru ca numai maine nu-i joi, 14 Aprilie, organizatorii anunta ca accesul in Sala Palatului la concerul Alessandro Safina se va face pana in ora 19:00.

    Motivul principal este filmarea spectacolului de catre TVR 1 si dorinta artistului si a organizatorilor de a incepe la ora stabilita, fara nicio intarziere.

    Concertul din 14 Aprilie de la Sala Palatului se vrea a fi unul cu adevarat special, cu atat mai mult cu cat cunoscutul tenor Alessandro Safina a pregatit alaturi de Alexander Symphony Orchestra pentru 30 de piese frumoase, unice.

    Si daca inca nu sunteti convinsi, va amintim ca pe scena vor urca si Brio Sonores, Amadeus, Constantin Moscovici si soprana Irina Baiant.

    Pana joi, mai aveti ragaz sa va cumparati bilete la unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale primaverii, Alessandro Safina & The Alexander Symphony Orchestra.

    Biletele inca le gasiti pe www.eventim.ro, www.bilete.ro,

www.salapalatului.ro, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele din reteaua Eventim (Vodafone, Orange,DOMO,librariile Carturesti si Humanitas, hypermarket Carrefour si benzinariile OMV) si din reteaua Bilete.ro (Oficiile Postale, magazinele InMedio si Germanos).

    Mai sunt doar 2 zile… De ce ai vrea sa ratezi un asa eveniment?

About Post Author

Lasă un răspuns