Strauss Festival Orchestra din Viena va sustine un concert, sub bagheta dirijorului Peter Guth, pe 19 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, membrii Strauss Festival Orchestra sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice.

Strauss Festival Orchestra vine in aceasta iarna pentru al treilea an consecutiv in Romania, de fiecare data spectacolele fiind sold out.

Anul trecut, cererea foarte mare de bilete la concertul de Craciun a dus la organizarea a inca unui spectacol in afara celor programate.

In consecinta, in acest an, spatiul ales pentru sustinerea spectacolului "Vienna Classic Christmas" este Sala Palatului, care are o capacitate de 4.000 de locuri.

Orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de celebra soprana Monika Mosser si de corpul de balet al Strauss Festival Orchestra.

Programul muzical este divers, cuprinzand valsuri, marsuri si polci si, desigur, o colectie speciala dedicata Craciunului. Este un spectacol rafinat, dar in acelasi timp accesibil, potrivit tuturor varstelor, care indeplineste cele mai exigente doleante ale melomanilor si dezvolta emotii nebanuite in randul necunoscatorilor – spun organizatorii evenimentului.

Biletele, la preturi de 200 de lei (VIP), 150 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria II) si 50 de lei (categoria III), se gasesc la Sala Palatului, Teatrul de Opereta din Bucuresti si online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro.

Sursa: Stirile ProTV

Lasă un răspuns