Joi, 18 aprilie 2013, trupele Vader şi Melechesh vor susţine un concert în premieră la Timişoara în Daos Club, urmând ca pe 19 aprilie 2013, cele două trupe să ajungă şi la Bucureşti în Club Fabrica. În deschiderea celor două concerte, pe scenă vor urca trupele Sterbhaus (Suedia) si W.I.L.D. (Franţa). 

Concertul Vader & Melechesh de la Timişoara şi Bucureşti face parte din turneul Back to the Black Tour 2013.

Vader este considerată cea mai indragită trupă de metal extrem din Estul Europei şi indubitabil cel mai prestigios produs pe care scena de metal poloneză l-a oferit circuitului mondial. Apartenenţa la Estul Europei şi-a spus cuvântul şi în privinţa numărului de apariţii live în acesta zonă.

În 2013, Vader pregăteşte un proiect special, interpretarea unui playlist compus în principal din piese de pe clasicele “Sothis” (EP 1994, Baron Records) şi “Black to the Blind” (full length 1997, Impact Records).

Trupa Melechesh a fost fondată în Ierusalim în 1993 urmând de nevoie să îşi schimbe locaţia în Olanda din cauza persecuţiei religioase la care a fost supusă. În cei peste 20 de ani de carieră produse emblematice şi unanim apreciate, mergand de la mai vechile “As Jerusalem Burns…Al’Intisar” (1996) sau “Djinn” (2001) până la mai recentele “Emissaries” (2006) şi “The Epigenesis” (2010).

Bilete concert Vader şi Melechesh

Biletele la concertul din Daos Club din Timişoara costa 40 lei în avans şi 50 lei în ziua evenimentului. Pentru concertul din Club Fabrica Bucureşti biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi vor costa 50 lei, respectiv 60 lei în ziua evenimentului.

Lasă un răspuns