Concert Tom Jones la Cluj-Napoca in 2019

Sir Tom Jones va canta pentru prima data in Transilvania! Artistul britanic vine in Romania pentru a incanta publicul din Cluj pe 26 iunie la Sala Polivalenta BT Arena , cu cele mai cunoscute hit-uri: It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again si If I Only Knew. Pe langa aceste cantece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room si Praise & Blame.

Biletele s-au pus in vazare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea. 

Nu scapa acum cele mai bune locuri!

CUMPARA BILETE

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale si preferintele unui public la fel de divers si eclectic. 

Cu o cariera muzicala de peste cinci decenii, Tom Jones este o forta in lumea muzicala, castigand admiratia criticilor atat pentru show-urile live desavarsite, cat si pentru cele peste 40 de albume inregistrate. 

De-a lungul carierei, Tom Jones a castigat numeroase distinctii muzicale, iar in 2006 a fost investit la rangul de cavaler de catre regina Marii Britanii, fiind invitat sa concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrarii Jubileului de Diamant. 

Anul 2010 a marcat lansarea albumului „Praise & Blame”, ce contine exclusiv cantece inregistrate live in celebrul studio al lui Peter Gabriel. 

Albumul este o intoarcere la origini si a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). In anul 2012 a urmat lansarea albumului „Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney, rezultand un mix de naturalete, simplitate si muzica soul. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara la urmatoarele preturi:

Seating TEREN VIP       – 427.5 lei + taxe – pret final 475 lei
Seating TRIBUNE 1       – 355.5 lei + taxe – pret final 395 lei 
Seating TEREN PREMIUM – 310.5 lei + taxe – pret final 345 lei 
Seating TRIBUNE 2       – 256.5 lei + taxe – pret final 285 lei
Seating TRIBUNE 3       – 202.5 lei + taxe – pret final 225 lei 
Seating TRIBUNE 4       – 130.5 lei + taxe – pret final 145 lei 

Pentru detalii suplimentare despre turneu, puteți vizita site-ul oficial al artistului: www.tomjones.com.Un eveniment Emagic

About Post Author

Lasă un răspuns