38 de ani, zodia Pestilor, din America, dar cu origini evidente irlandeze si italiene, cu un look androgin impecabil, o combinatie de indie pop si rock alternativ care a adus fluieratul pe scenele din toata lumea, icon LGBTQ ce vorbeste deschis despre dinamica relatiilor ei, cu cantece scrise pentru Cher, Rihanna, Backstreet Boys, Leona Lewis, Mylene Farmer si Christina Aguilera si cinci albume lansate pana in prezent: Heart-Shaped Scar, Suburban Sprawl & Alcohol, Forever For Now, Lost on You si Heart To Mouth – LP, artista cu o voce inconfundabila care ne-a cucerit cu Lost On You si ne-a facut sa ii iubim fiecare cantec dupa, s-a intors a treia oara in Bucuresti.

Primele doua experiente cu LP ne-au confirmat ca e unul dintre muzicienii care suna chiar si mai bine live decat in piesele inregistrate, dar concertul ei de aseara, ce a avut in centru cel mai personal album al artistei, a fost un moment de trait pe repeat, cand energia publicului si a trupei au compus un show incredibil si plin de energie.

Pe scena de la Arenele Romane s-a auzit integral albumul Heart to Mouth, manifestul sincer al lui LP despre dragoste, dorinta, frica, nesiguranta, infidelitate, regret si izbavire.

Pe rand, au rasunat soundul efervescent al primului single, „Girls Go Wild”, acordurile de pian din „Recovery, artificiile vocale pline de suflet de pe „Die For Your Love”, chitara delicat manuita si cuvintele soptite din „One Night In The Sun”, refrenul plin de durere din “I’m In Recovery., si fredonatul sumbru, in stil blues, din „Dreamer”. 

Punctat cu momente exceptionale de cover – Kings of Leon, Sex on Fire si The Rolling Stones, Paint It Black, dar si cu trei piese de pe iconicul album Lost On You, show-ul live al lui LP a fost puternic si spectaculos, iar cei 3.000 de spectatori au fost vers cu vers si nota cu nota alaturi de artista care transmite pe durata unui singur concert o multitudine de stari. Setlist:

DREAMCATCHER

WHEN WE’RE HIGH

DREAMER

WHEN I’M OVER YOU

NO WITNESS-SEX ON FIRE-DRUM SOLO

THE POWER

DIE FOR YOUR LOVE

TIGHTROPE

ONE NIGHT IN THE SUN

GIRLS GO WILD

RECOVERY

HEY NICE TO KNOW YA

HOUSE ON FIRE-PAINT IT BLACK

OTHER PEOPLE

SHAKEN

SPECIAL

–– BIS ––

MUDDY WATERS

LOST ON YOU

Casa de discuri Cat Music i-a decernat artistei si Discul de Platina pentru cele peste 100.000 de exemplare vandute in Romania ale albumului Lost on You, inca o dovada ca LP are un public al ei, cu care se conecteaza prin muzica sa incredibil de personala.

„Sunt norocoasa sa am un public care intelege”, incheie ea. „Ei pot vedea si auzi ca am trecut prin multe pentru a ajunge la acest punct si apeciaza asta, pentru ca tuturor ni se intampla, de la leagan pana la mormant. Sunt doar aici ca sa cant despre asta. Daca va place, minunat, pentru ca mie imi place. Daca nu, la naiba ‘, a povestit LP la lansarea albumului Heart to Mouth.

Despre Events

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a carei  misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

About Post Author

Lasă un răspuns