Vineri, 25 noiembrie 2011 de la orele 19.30, Pasarea Colibri va sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert exceptional care marcheaza  19 ani de muzica de cea mai buna calitate, 19 ani  de la momentul in care Mircea Baniciu si Mircea Vintila au cantat prima oara impreuna cu Florian Pittis.

Povestea infiintarii trupei Pasarea Colibri incepe in cadrul unui eveniment de la Ramnicu-Valcea, la care Florian Pittis, in calitate de prezentator, ii invita pe scena pe Mircea Baniciu si Mircea Vintila si, desi dupa prezentare trebuia sa paraseasca scena, Pittis a ramas si a cantat alaturi de cei doi folkisti. Dupa spectacol l-au cooptat in grup si pe Vlady Cnejevici si asa a luat nastere Pasarea Colibri. Cu timpul trupa a devenit una dintre cele mai importante reprezentate ale genului folk/rock din Romania si a concertat in fata a zeci de mii de fani din toata tara si numai.

La spectacolul aniversar de pe 25 noienbrie, Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor canta alaturi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu. Repertoriu pregatiti pentru concert include cele mai cunoscute melodiiinterpretate de Pasarea Colibri precum : `Esarfa in dar`, `Miruna`, `Vara la tara`, `Laptaria lui Enache`, `Mielul`, `Mugur de fluier`, `Andrii Popa` sau `Vinovatii fara vina`.

Sursa: SuperMuzica

Lasă un răspuns