Phoenix Entertainment il aduce pe scena pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica intr-un concert nemaiintalnit in Romania.

 

Astfel, pe 27 noiembrie la Sala Palatului va avea loc evenimentul „Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion.”

 

Potrivit comunicatului de presa „Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” va fi experimentul cultural al anului. Publicul va asculta instrumente deosebite precum: percutii africane, sud-americane, oud si kanun.

Pentru maestrul Ovidiu Lipan acest concert reprezinta „una din marile incercari de a crea un iluminism cultural si de a apropia si a uni sufletele oamenilor.”

Pe scena vor urca invitati din toata lumea si nume mari din industria muzicala romaneasca: fanfara 10 prajini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, percutionisti si instrumentisti din Columbia, Egipt, Rwanda.

Elementul de noutate al evenimentului il reprezinta duetul Alexander Lipan – Ovidiu Lipan, care vor performa impreuna, pentru prima data, la scena mare.
Printre invitatii speciali se numara si Rona Hartner

„Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” este un concert cu muzica de calitate, un world music event care va ramane intiparit in mintea spectatorilor, se mai arata in comunicat.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

 

Pretul biletelor este:

 

Categoria 1: 45 lei
Categoria 2: 65 lei
Categoria 3: 95 lei
Categoria 4: 130 lei
Categoria 5: 170 lei

 

Sursa: metalheat.ro

 

Lasă un răspuns