Maluma, îndrăgitul artist de origine columbiană, revine la București, în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie 2022, la Romexpo.

Biletele vor fi puse la vânzare în curând, în decursul lunii decembrie. Dacă vrei să rămâi informat, completează formularul de mai jos.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut „Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Maluma a concertat în 2018 pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino „El Carrusel„.

În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului ”Despacito”, Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

About Post Author

Lasă un răspuns